Kaj dogaja


Evropska komisija ukrepa proti 11 državam članicam - Sloveniji dva opomina
Kaj dogaja
petek, 08. julij 2005
Komisija je včeraj poslala opomine enajstim državam članicam EU, ker niso pravilno izvajale pravil EU o elektronskih komunikacijah, vključno s telekomunikacijami. Države članice, ki so vključene v naslednji krog postopka za ugotavljanje kršitev Pogodbe, so Češka, Grčija, Francija, Madžarska, Latvija, Litva, Malta, Poljska, Slovaška, Slovenija in Finska. Ključna vprašanja obsegajo neodvisnost nacionalnih regulativnih organov za telekomunikacije, zahtevo po prenosljivosti številk in popolnih imenikih naročnikov, določitev ponudnikov »univerzalnih storitev« ter zahtevo po evropski številki za klice v sili 112.
Več...
 
BitDefender varuje SiOL-ove uporabnike
Kaj dogaja
četrtek, 07. julij 2005
SiOL je predstavil svoj novi Varnostni paket, katerega osrednji del je program BitDefender. Omenjeni program je namreč z mesecem julijem postal ključni gradnik SiOL-ovega Varnostnega paketa, so sporočili iz podjetja Parametica.
Več...
 
Novosti in ugodnosti T-Mobile za slovenske turiste na Hrvaškem
Kaj dogaja
četrtek, 07. julij 2005
S 1. junijem 2005 je hrvaški operater mobilne telefonije T-Mobile uvedel vrsto ugodnosti za slovenske uporabnike, ki bodo poletne počitnice preživeli na Hrvaškem: posebno, znižano tarifo za pošiljanje SMS sporočil (»SMS Happy Hours«); posebno številko (1555) za hiter dostop do turističnih informacij 24 ur na dan; atraktivno SMS nagradno igro ter 55 % popust za GPRS roaming za Mobitelove uporabnike v hrvaškem T-Mobile omrežju.*
Več...
 
Nova spletna stran posvečena prezžičnemu dostopu
Kaj dogaja
nedelja, 03. julij 2005
Na spletu se nahaja nova stran o brezžičnem dostopu do interneta v Sloveniji. Zanimivo za vse, ki se mudijo na obali in jih zanima brezžični dostop do interneta...

Več...
 
Srbski telefonski imenik, slovensko znanje
Kaj dogaja
četrtek, 16. junij 2005
Pred dnevi je po več letih, temeljitih pripravah in intenzivnem delu izšel srbski telefonski imenik v tiskani in spletni izdaji. Podjetje Adacta iz Ljubljane je v sodelovanju s Telekomom Srbija uspešno zaključilo izdelavo celovitega informacijskega sistema za izdajanje telefonskih imenikov. Delo Adacte je obsegalo projektiranje, izdelavo celotne programske opreme, implementacijo ter izobraževanje zaposlenih.
Več...
 
Kdo se boji črnega moža?
Kaj dogaja
petek, 10. junij 2005

Včeraj se je prvič v zgodovini slovenskega interneta v Ljubljani zbrala druščina bolj ali manj znanih mož (in ena dama), ki pri raznih ponudnikih internetnih storitev skrbijo, da sistemi in omrežja delujejo. Če se le da varno. Samoiniciativno srečanje, je pripomoglo k izmenjavi dobrih praks in koristnih napotkov, saj se na operativni ravni sistemci, post- web- host- in kdo bi vedel kakšni še -mastri srečujejo z enakimi težavami.

Več...
 
Skupini Sinfonika se je pridružil še Blic.net
Kaj dogaja
četrtek, 09. junij 2005
Največji ponudnik dostopa v internet v Republiki Srbski Blic.net (www.blic.net) in mednarodna skupina Sinfonika (www.sinfonika.si) sta se pred nekaj dnevi dogovorila o pridružitvi. Sinfonika bo tako svoje poslovanje razširila še na srbski del Bosne in Hercegovine, Blic.net pa je pridobil močnega strateškega partnerja, ki bo pripomogel pri razvoju in trženju novih, naprednih rešitev pod enotno blagovno znamko.
Več...
 
Novosti in ugodnosti T-Mobile za slovenske turiste na Hrvaškem
Kaj dogaja
petek, 03. junij 2005
S 1. junijem 2005 je hrvaški operater mobilne telefonije T-Mobile uvedel vrsto ugodnosti za slovenske uporabnike, ki bodo poletne počitnice preživeli na Hrvaškem: posebno, znižano tarifo za pošiljanje SMS in MMS sporočil (»SMS in MMS Happy Hours«); posebno številko (1555) za hiter dostop do turističnih informacij 24 ur na dan; atraktivno SMS nagradno igro ter popust za GPRS roaming za Mobitelove uporabnike v hrvaškem T-Mobile omrežju.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 113 - 120 od 504

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.