Mobitel


Mobitel napoveduje tehnologijo HSDPA
Mobitel
četrtek, 20. april 2006
Družba Mobitel, ki je še vedno edini slovenski operater, ki ponuja storitve UMTS, z novo ponudbo dveh PC-podatkovnih kartic že napoveduje nov korak proti 3,5 generaciji mobilnih telekomunikacij v Sloveniji. Mobitelovim uporabnikom sta po novem na voljo kartici Option GlobeTrotter HSDPA ter Novatel Wireless Merlin U740, ki poleg delovanja v omrežjih GSM/GPRS in UMTS podpirata tudi tehnologijo HSDPA s hitrostjo prenosa do 1,8 Mb/s.
Več...
 
Pritisni in govori - zaenkrat brezplačno
Mobitel
sreda, 05. april 2006
Pritisni in Govori (angl. push to talk) je nova Mobitelova storitev, ki omogoča hitro, priročno in enostavno medosebno komunikacijo prek mobilnika. Z uporabo nove storitve je možna tako komunikacija med dvema posameznikoma kot tudi posameznika s skupino. Na ta način mobilni terminal prevzame vlogo aparata“Walkie-Talkie”. Družba Mobitel storitev Pritisni in Govori (PG) predstavlja premierno kot prvi mobilni operater v Sloveniji, storitev pa je v predkomercialnem obdobju brezplačna, a je žal na voljo samo poslovnim uporabnikom.
Več...
 
Pomlad tudi na Planetu
Mobitel
sreda, 22. marec 2006
Mobitelov multimedijski portal Planet se je včeraj, 21. marca, predstavil v pomladni podobi z novimi zanimivimi, uporabnimi ter zabavnimi vsebinami in storitvami. Poleg posebnega sklopa, posvečenega pomladi, je Planet ponudil še nove rubrike za prijetne in razgibane trenutke, zabavne in otroške vsebine ter novo storitev Ne pozabi!, ki uporabnike prek sporočil SMS opozarja na pomembne dogodke ali opravke, in Hitri dostop, ki omogoča enostaven in udoben dostop do menijske strukture mobilnega Planeta.
Več...
 
Motorola V3 in Siemens CL75 Poppy v Mobitelovi zaljubljeni ponudbi
Mobitel
ponedeljek, 13. februar 2006
Družba Mobitel je v času pred Valentinovim v naročniško-prodajni akciji ponudila dva nova ekskluzivna mobilnika v omejeni količini, Siemens CL75 Poppy z obeskom s kristalom Swarovski in Motorolo V3 v pink ter modri barvi, z obdobjem vezave zgolj 12 mesecev. Ob nakupu omenjenih mobilnikov bo uporabnike Mobitel GSM/UMTS še dodatno razveselilo praktično darilo – ličen pisalni set.
Več...
 
11 milijonov SMS sporočil za novo leto
Mobitel
sreda, 04. januar 2006
Obseg uporabe mobilnih storitev je v prazničnem decembrskem obdobju že tradicionalno večji od siceršnjega, so sporočili iz družbe Mobitel. V decembru so uporabniki Mobitel GSM/UMTS poslali 52 milijonov sporočil SMS, kar je za 20 milijonov več kot leto poprej, povečala pa se je tudi uporaba multimedijskih storitev.
Več...
 
Mobitel svojega položaja na trgu ni zlorabil
Mobitel
sreda, 21. december 2005
V družbi Mobitel so danes prejeli odločbo Urada za varstvo konkurence (UVK) v kateri slednji dokončno zavrača očitke družbe Western Wireless International (WWI) o domnevni zlorabi prevladujočega položaja družbe Mobitel, so sporočili iz Mobitela.
Več...
 
Ločeni račun za osebno rabo službenih mobilnikov
Mobitel
torek, 22. november 2005
Družba Mobitel je ponudila poslovnim uporabnikom Mobitel GSM/UMTS novo storitev, imenovano Ločeni račun. Storitev omogoča nadzor porabe in ločitev plačila vseh storitev na poslovno upravičene storitve, ki se zaračunavajo naročniku, ter vse ostale storitve, ki se zaračunavajo uporabniku službenega mobilnika. Zasebnost je zagotovljena, naročniki in uporabniki službenih mobilnikov prejmejo vsak svoj račun, tako da naročniki nimajo vpogleda v storitve, ki jih zaposleni uporabljajo in plačujejo v zasebne namene.
Več...
 
Praznični SMS-i in MMS-i za 4 SIT
Mobitel
sreda, 16. november 2005
Družba Mobitel je pripravila posebno ponudbo, s katero bodo Mobitelovi uporabniki v prazničnem mesecu decembru 2005 in vse do 15. januarja 2006 sporočila SMS in MMS pošiljali za samo 4 SIT.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 56 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.