Mobitel


Mobitel ne bo več zaklepal telefonov
Mobitel
petek, 04. februar 2005
Družba Mobitel bo svojim uporabnikom polepšala praznik zaljubljenih in zimska doživetja v tujini. 15. februarja se bo pričel mesec dni brezplačne uporabe videotelefonije v Avstriji, Italiji, Nemčiji in Franciji. Naročnikom Mobitel GSM/UMTS je poleg tega še naprej na voljo tudi brezplačna videotelefonija v Sloveniji. Poleg tega bo od 5. do 15. februarja pošiljanje multimedijskih sporočil MMS za Mobitelove uporabnike v Sloveniji brezplačno.
Več...
 
Hrvati bodo izključili NMT, Slovenci tudi
Mobitel
sreda, 12. januar 2005
Hrvaški mobilni operater T-Mobile bo 31. marca letos izključil analogno mobilno omrežje NMT ter v prihodnje nudil zgolj digitalne mobilne telekomunikacije. Ob tem je družba Mobitel svoje uporabnike obvestila, da od takrat ne bo več možno gostovanje v neobstoječem hrvaškem 099 oziroma "Mobitel" omrežju. Predvidoma do konca letošnjega leta bo svoje NMT omrežje izklopil tudi Mobitel.
Več...
 
6,5 milijona mobitelovih SMS-ov za Silvestrovo
Mobitel
ponedeljek, 03. januar 2005
Obseg uporabe mobilnih storitev je v prazničnem decembrskem obdobju že tradicionalno večji od siceršnjega. V decembru je bilo v Mobitelovem omrežju poslanih 32 milijonov sporočil SMS, kar je za 4 milijone več kot leto poprej, najbolj pa se je povečala uporaba multimedijskih storitev, so sporočili iz Mobitela.
Več...
 
Za 25 milijonov SMS donacij
Mobitel
četrtek, 16. december 2004
Anton Majzelj, direktor družbe Mobitel, je na svečani podelitvi od ministra za zdravje mag. Andreja Bručana, dr. med. prejel zahvalo za pomoč družbe Mobitel pri zbiranju sredstev za novo pediatrično kliniko v Ljubljani. V ta namen je bilo preko SMS donacij zbranih že več kot tri milijone tolarjev, Mobitel pa je letos Centru za epilepsije otrok in mladostnikov omogočil tudi nakup 15 milijonov tolarjev vrednega aparata za videotelemetrijo, prvega takšnega v Sloveniji.
Več...
 
Non-stop TV novice na Planetu
Mobitel
sreda, 01. december 2004
Mobitelov portal Planet od 1. decembra prvi v Sloveniji svojim uporabnikom omogoča spremljanje informativnega televizijskega programa v obliki videonovic, so danes sporočili iz tega podjetja. Njihov nabor se bo ves čas osveževal, zato bodo uporabniki kjerkoli in kadarkoli na tekočem z dogajanjem doma in po svetu. Gradivo videonovic bo za portal Planet zagotavljal nov slovenski televizijski program INFO TV.
Več...
 
Od danes zabavaj.se
Mobitel
sreda, 01. december 2004
Danes, 1. decembra, naj bi se na spletnem naslovu www.zabavaj.se odprla prva prava slovenska prodajalna glasbenih datotek. Svojim kupcem – uporabnikom Mobitel GSM/UMTS in imetnikom kreditnih kartic bo že prvi dan postregla s svetovno ponudbo, saj jim bo na voljo več kot 900.000 skladb domačih in tujih izvajalcev, vseh zvrsti in žanrov.
Več...
 
Mobitelove »Novoletne zaobljube«
Mobitel
ponedeljek, 22. november 2004
Letošnja praznična Mobitelova naročniško-prodajna akcija »Novoletne zaobljube« se bo začela v sredo, 24. novembra in bo trajala do konca decembra. Mobitelovi naročniki bodo ob sklenitvi/podaljšanju naročniškega razmerja za 24 mesecev lahko izbirali med enajstimi mobilnimi terminali po ugodni ceni.
Več...
 
Mobitelove cene bolj pregledne
Mobitel
četrtek, 11. november 2004
Družba Mobitel bo s 1. decembrom 2004 poenotila in poenostavila ceno klicev v druga slovenska mobilna omrežja. Za vse naročnike Mobitel GSM/UMTS bo cel dan, vse dni v tednu veljala enotna cena, 39 SIT na minuto.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 65 - 72 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.