Novice
Si.mobilov ORTO BERI za mlade
Si.mobil
ponedeljek, 06. oktober 2008
Mlajši od 31 let lahko od danes naprej sklenejo naročniško razmerje na ORTO BERI paket ob nakupu dlančnika BlackBerrySi.mobil je za mlade pripravil nov naročniški paket ORTO BERI, ki poleg klicev in SMS-ov želijo mobilno komunicirati tudi preko e-pošte, uporabljati programe za spletno klepetanje in se družiti v spletnih skupnostih. Naročniški paket ORTO BERI omogoča uporabo storitve BlackBerry ter s tem e-pošto in dostop do interneta, poleg tega pa še klice v Si.mobilovem omrežju po 0 evrov, SMS-e po 0 evrov, vključenega 100 MB podatkov, klice v ostala mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in MMS-i po 0,10 evra.
Več...
 
17 milijonov zapisov osebnih podatkov na črnem trgu
Kaj dogaja
sobota, 04. oktober 2008
Družbi T-Mobile so kot kaže ukradli podatke o 17 milijonih naročnikov... tole kolo jo je še dobro odneslo.Deutsche Telekom je danes komentiral pisanje nemške revije Spiegel, ki je danes na svoji spletni strani objavila, da obstajajo prometni podatki družbe T-Mobile iz leta 2005 in 2006, ki naj bi jih poskušali neznanci ilegalno prodati. Deutsche Telekom je v sporočilu za javnost zapisal, da jih skrbi usoda podatkov na pomnilniškem mediju, ki je v rokah neznancev in vsebuje 17 milijonov zapisov, ki vsebujejo osebne podatke kot so telefonske številke, imena in priimke, naslove... V kraji podatkov do katere je prišlo spomladi leta 2006 naj ne bi bili odtujeni podatki o bančnih računih, kreditnih karticah in klicanih številkah zatrjujejo v Deutsche Telekomu in dodajajo, da ni dokazov o nepooblaščeni uporabi teh podatkov...
Več...
 
Hramba podatkov o dostopu do interneta, elektronski pošti in IP telefoniji
APEK
petek, 03. oktober 2008

APEK na svojih spletnis straneh obvešča, da bodo določbe Zakona o elektronskih komunikacijah, ki se nanašajo na hrambo podatkov o dostopu do interneta, elektronski pošti in IP telefoniji stopile v veljavo 15. marca 2009.  Agencija skupaj z Informacijskim pooblaščencem RS pripravlja Splošni akt s katerim bo opredelila minimalne organizacijske ukrepe za zaščito hranjenih podatkov pred uničenjem, izgubo ali spremembo in nepooblaščenim ali nezakonitimi oblikami hrambe, obdelave, dostopa ali razkritja. Splošni akt bo temeljil na dobri praksi varovanja informacij po načelih standarda ISO/IEC 27001. Splošni akt bo dan v javno obravnavo predvidoma še v tem mesecu.

Varnost zasebnosti je ogrožena ob doslednem izvajanju 107.b člena tega zakona. Prav tako so ogroženi ponudniki dostopa do interneta in storitev, saj ne bodo zmogli financirati zadostnih pomnilniških kapacitet, da bi hranili vse zahtevane podatke.
Več...
 
Komisija začela javno razpravo o vodilni vlogi Evrope pri prehodu na splet 3.0
Kaj dogaja
petek, 03. oktober 2008
Razširjenost širokopasovnega dostopa do interneta v EU
Razširjenost širokopasovnega dostopa do interneta v EU

Evropa bi lahko prevzela vodilno vlogo na področju interneta prihodnje generacije.

Evropska komisija je določila glavne korake, ki jih mora Evropa opraviti kot odgovor na naslednji val informacijske revolucije, ki se bo v prihodnjih letih okrepila zaradi trendov, kot so socialno mreženje, odločilen prehod na spletne poslovne storitve, nomadske storitve na podlagi GPS in mobilne televizije ter povečanje števila pametnih oznak.

Več...
 
Sony Ericsson W595 Walkman z neposrednim dostopom do YouTube
Sony Ericsson
petek, 03. oktober 2008
W595 Walkman podjetja Sony Ericsson Telefon je že na poti v prodajalne na izbranih tržiščih.  Sony Ericsson tudi z veseljem sporoča, da je spletna stran YouTube popolnoma integrirana v medijski center telefona.Ni vam več potrebno izbirati med glasbo, medijskimi vsebinami in fotografiranjem, ko boste kupili svoj naslednji telefon so prepričani v podjetju Sony Ericsson in trdijo, da je kompromis zaradi najnovejših telefonov Walkman podjetja Sony Ericsson stvar preteklosti. Pomanjšajte svojo torbico, naredite prostor v žepih in pustite vaš predvajalnik glasbe in fotoaparat doma – ti telefoni vam omogočajo predvajanje vaših priljubljenih skladb, snemanje tistih dragocenih trenutkov ali ogled video posnetkov na svetlih zaslonih ločljivosti QVGA, ki so odporni na praske.
Več...
 
Siemens je prodal še Gigaset
Gigaset
petek, 03. oktober 2008
Nemška družba ARQUES Industries AG s sedežem v bavarskem Starnbergu je zaključila nakup 80,2-odstotnega lastniškega deleža podjetja Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co. KG (SHC) od družbe Siemens AG. Prenos lastniškega deleža je začel veljati 1. oktobra 2008, potem ko je posel potrdil evropski protikartelni urad. Siemens bo v novi podružnici družbe ARQUES obdržal 19,8-odstotni delež. Podjetje SHC je bilo v okviru nakupa preimenovano in se od 1. oktobra imenuje Gigaset Communications GmbH.
Več...
 
Nokia začinila glasbeno ponudbo z novo Nokio 5800 XpressMusic
Nokia
četrtek, 02. oktober 2008
Nokia 5800 XpressMusicNokia je navila zvok svoje glasbene ponudbe in predstavila novo Nokio 5800 XpressMusic, mobilno glasbeno napravo, ki na trg široke potrošnje prinaša nove inovativne lastnosti. Nokia 5800 XpressMusic je ena izmed prvih naprav, ki podpira storitev Comes With Music, ter tako udejanja Nokiino vizijo zagotavljanja najboljše glasbene izkušnje. Družba Nokia preko svoje najnovejše storitve Comes With Music ponuja enoletni neomejen dostop do celotne zbirke Nokia Music Store.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 29 - 35 od 1898

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.