Nokia
Nokia je vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, ki narekuje preoblikovanje in rast zbliževanja internetne in komunikacijske industrije. Izdelujemo širok nabor mobilnih naprav, s pomočjo katerih ljudem omogočamo izkušnje, povezane z glasbo, navigacijo, videom, televizijo, slikovnimi vsebinami, igrami, poslovno mobilnostjo in drugim. Za nas je ključnega pomena razvijanje in širjenje ponudbe na področje potrošniških spletnih storitev in programskih rešitev za podjetja. Uporabnikom nudimo tudi opremo, rešitve in storitve za komunikacijska omrežja preko Nokia Siemens Networks.

Televizijsko oddajanje na mobilnih telefonih Nokia 7710
Nokia
sreda, 09. marec 2005
Nokia, Digita, Elisa, MTV, Nelonen, Sonera in YLE so na Finskem predstavili pilotski projekt mobilne televizije. Testni projekt ponudbe mobilnih televizijskih storitev in odziva uporabnikov na novost poteka v centralnem delu Helsinkov med 500 izbranimi uporabniki.
Več...
 
Nokia 668x za EDGE ali UMTS
Nokia
četrtek, 17. februar 2005
Na srečanju 3GSM World Congress v Cannesu je Nokia predstavila nov slikovni pametni telefona Nokia 6681 in Nokia 6680. Prvi podpira EDGE, drugi pa UMTS. Vgrajena digitalna kamera z ločljivostjo 1.3 megapik, spletni brskalnik, glasbeni predvajalnik in enostavno tiskanje z aplikacijo Nokia XpressPrint poskrbijo, da postane slikovni pametni telefon eleganten in vsestranski pripomoček za delo in zabavo.
Več...
 
Zvočna sporočila Nokia Xpress
Nokia
četrtek, 10. februar 2005
Nokia je predstavila novo mobilno storitev, ki temelji na večpredstavnostnih sporočilih (MMS) in omogoča uporabniku, da po mobilnem omrežju pošilja zvočne klipe. Storitev, ki so jo poimenovali zvočna sporočila Nokia Xpress (Nokia Xpress Audio Messaging), omogoča uporabniku oblikovanje sporočila na enostaven in ustvarjalen način...
Več...
 
RealAudio in RealVideo z Nokio do milijonov uporabnikov
Nokia
četrtek, 10. februar 2005
Nokia in podjetje RealNetworks, vodilni razvijalec digitalnih storitev in programske opreme, sta sporočila, da bosta še razširila svoje dolgoročno sodelovanje, ki bi omogočilo ponudbo storitev RealAudio, RealVideo in Helix DNA s podporo programa RealPlayer na mobilnih aparatih, ki jih ponuja Nokia.
Več...
 
Prodajni hit so telefoni z vgrajenim fotoaparatom
Nokia
ponedeljek, 31. januar 2005
Nokia je v letu 2004 prodala rekordnih 207,7 milijona mobilnikov, kar je za 16 odstotkov več kot v letu 2003. Prihodki od prodaje v letu 2004 so znašali 29,267 milijarde €, kar pomeni en odstotek manj kot leto poprej. Pri nespremenjenih tečajnih razmerjih bi se prihodki od prodaje povečali za šest odstotkov. Leto 2004 je bilo rekordno leto za celotno mobilno industrijo, tako kar se tiče prodaje mobilnih aparatov kot tudi omrežne infrastrukture. Število mobilnih uporabnikov po vsem svetu se je hitro dvignilo na 1,7 milijarde.
Več...
 
Nokia piše po zraku
Nokia
ponedeljek, 06. december 2004
Na novinarskem dogodku v ljubljanskem klubu Global je podjetje Teleray, ki je generalni zastopnik in uvoznik blagovne znamke Nokia, predstavilo novosti zadnje četrtine letošnjega leta. Zabavni mobilnik Nokia 3220 ponuja svojim uporabnikom dodatne vsebine, med katere v prvi vrsti sodijo kameleončki Emo, s kateri lahko uporabniki izražajo svoje razpoloženje in čustva. Telefon Nokia 3220 pa je dopolnjen tudi s posebnimi funkcionalnimi pokrovčki, ki s pomočjo vgrajenih LED luči pričajajo v zraku lebdeča kratka sporočila.
Več...
 
Enostavnejša komunikacija s pokrovčkom NFC za Nokio 3220
Nokia
ponedeljek, 08. november 2004
Nokia je predstavila pokrovček Nokia NFC (Near Field Communication), zadnji dosežek v razvoju inovativnih mobilnih produktov. Z pokrovčkom Nokia NFC na telefonu Nokia 3220 lahko uporabniki enostavno dostopajo do razlikih storitev in ponudbe in enostavno izmenjujejo informacije samo z dotikom. Tehnologija NFC izhaja iz kombinacije RFID identifikacije (Radio Frequency Identification) in tehnologij za medsebojno povezavo.
Več...
 
Zaključena konferenca Nokia Mobility 2004
Nokia
nedelja, 07. november 2004
V Monaku je tudi letos potekalo srečanje Nokia Mobility Conference, na katerem so predstavili jesensko kolekcijo novih mobilnih produktov in napovedali trende za prihodnost. Na dogodku so pregledali trende in dosežke v zadnjem času in se zazrli v prihodnost, ki zahteva vedno večjo raznolikost izdelkov, sodelovanje in povezovanje različnih industrij med seboj in razvoj skupnih izdelkov z večjo dodano vrednostjo.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 62

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.