Nokia
Nokia je vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, ki narekuje preoblikovanje in rast zbliževanja internetne in komunikacijske industrije. Izdelujemo širok nabor mobilnih naprav, s pomočjo katerih ljudem omogočamo izkušnje, povezane z glasbo, navigacijo, videom, televizijo, slikovnimi vsebinami, igrami, poslovno mobilnostjo in drugim. Za nas je ključnega pomena razvijanje in širjenje ponudbe na področje potrošniških spletnih storitev in programskih rešitev za podjetja. Uporabnikom nudimo tudi opremo, rešitve in storitve za komunikacijska omrežja preko Nokia Siemens Networks.

Preoblikovanje Nokie
Nokia
petek, 03. oktober 2003
Nokia bo v začetku naslednjega leta spremenila svojo poslovno organizacijsko strukturo. Spremembe so logičen korak, ki sledi lanskoletnemu prestrukturiranju enote Nokia Mobile Phones v devet poslovnih skupin, so sporočili iz tega podjetja.
Več...
 
Nokia in Visa za mobilno plačevanje
Nokia
četrtek, 02. oktober 2003
Nokia in Visa, vodilna znamka plačilnih kartic, sta na dogodku Mobile Commerce World Europe 2003 v Londonu prikazali nove aplikacije, ki omogočajo mobilno plačevanje s plačilnimi karticami Visa. Prva nova telefona, ki bosta skupaj s storitvijo Verified by Visa omogočala mobilno plačevanje, bosta Nokia 6220 in Nokia 6600, ki v kratkem prihajata tudi na slovensko tržišče.
Več...
 
Individualnost novega telefona Nokia 3200
Nokia
ponedeljek, 15. september 2003
Vgrajen digitalni fotoaparat, velik barvni zaslon in možnost večpredstavnostnih sporočil (MMS) ponuja uporabnikom veliko zabave, hkrati pa novi telefon Nokia 3200 prinaša inovativne elemente, ki omogočajo popolno personalizacijo mobilnega telefona z izborom najrazličnejših zunanjih podob.
Več...
 
Prihaja Nokia Game 2003
Nokia
ponedeljek, 15. september 2003
Nokia Game, ki jo je lani igralo več kot milijon igralcev, bo tudi v letošnji različici prinesla igralcem povsem nova doživetja, ki jih bo krojila letošnja junakinja Flo. Nokia Game 2003 bo mogoče igrati v petintridesetih državah po svetu in v desetih jezikih.
Več...
 
Bluetooth SIM Access Profile
Nokia
torek, 09. september 2003
Nokia bo na 8. letnem srečanju Nokia Mobile Internet Conference (NMIC) v Nici konec oktobra demostrirala novo brezžično povezavo, ki jo omogoča napredna tehnologija Bluetooth SIM Access Profile (SAP).
Več...
 
Dobri poslovni rezultati Nokie
Nokia
ponedeljek, 04. avgust 2003
Finska Nokia je tudi v drugem četrtletju leta 2003 nadaljevala z dobrimi poslovnimi rezultati in še povečala tržni delež na področju prodaje mobilnih telefonov. Prodaja Nokie se je v primerjavi z istim obdobjem lanskega leta povečala za en odstotek in je znašala 7,019 milijard evrov (lani 6,935 milijard evrov).
Več...
 
Dva nova modela Nokie
Nokia
torek, 17. junij 2003
Nokia je na simultanih dogodkih Nokia Press Update v Helsinkih na Finskem in dogodku »Image is Power« v Singapurju predstavila dva nova mobilna telefona – poslovno in hkrati sproščeno Nokio 6600 in mobilni telefon Nokia 3100, ki je namenjena uporabnikom, ki prisegajo na stil.
Več...
 
Glasbeno stojalo za mobilni telefon
Nokia
sreda, 07. maj 2003
Nokia je v teh dneh na slovenskem tržišču predstavila glasbeno stojalo Nokia DT-1. Namenjeno jevsem, ki želijo prostoročno telefonirati doma ali v pisarni in poslušati UKV radio na večji glasnosti.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 62

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.