Nokia
Nokia je vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, ki narekuje preoblikovanje in rast zbliževanja internetne in komunikacijske industrije. Izdelujemo širok nabor mobilnih naprav, s pomočjo katerih ljudem omogočamo izkušnje, povezane z glasbo, navigacijo, videom, televizijo, slikovnimi vsebinami, igrami, poslovno mobilnostjo in drugim. Za nas je ključnega pomena razvijanje in širjenje ponudbe na področje potrošniških spletnih storitev in programskih rešitev za podjetja. Uporabnikom nudimo tudi opremo, rešitve in storitve za komunikacijska omrežja preko Nokia Siemens Networks.

Nokia z uspešnim četrtletjem
Nokia
torek, 22. april 2003
Finska Nokia je v prvem četrtletju leta 2003 nadaljevala z dobrimi poslovnimi rezultati. Celotna prodaja Nokie je v primerjavi z prvo četrtino leta 2002 sicer padla za približno tri odstotke – iz 7,014 milijarde evrov v enakem obdobju lani na 6,773 milijarde evrov v prvi četrtini letošnjega leta.
Več...
 
Združene moči Nokie in Oracla
Nokia
sreda, 26. marec 2003
Nokia in družba Oracle skupaj razvijata produktno sinergijo med poslovnimi terminali Nokie in Oracle Collaboration Suite. Vse več zaposlenih namreč preživi veliko delovnega časa izven pisarne - na obiskih podružnic, na terenskem delu s strankami ali na poslovnih sestankih – in dosežki Nokie in Oracla bodo omogočali zaposlenim na terenu, da ostajajo v stiku s svojimi kolegi v pisarni.
Več...
 
Nokia na sejmu CeBIT 2003
Nokia
četrtek, 13. marec 2003
Nokia na največjem sejmu informacijske tehnologije v Evropi CeBIT 2003 predstavlja kar nekaj pomebnih novosti. Za poslovne uporabnike je Nokia pripravila poslovni telefon Nokia 6220, za ljubitelje digitalne zabave pa glasbeni mobilnik Nokia 3300. Med pomebnimi novostmi so tudi GSM terminal Nokia 32, najnovejše možnosti brezžičnih povezav v podjetju in doma ter najrazličnejša dodatna oprema.
Več...
 
Mobilne igre z Nokia N-Gage
Nokia
petek, 07. februar 2003
Finska Nokia je v Londonu in Sidneyu na posebnih dogodkih »Get Ready to N-Gage« predstavila težko pričakovani mobilni igralnik Nokia N-Gage (TM), ki poleg običajnega mobilnega telefona in ostalih že znanih funkcij ponuja razvedrilo predvsem privrženem iger.
Več...
 
Nokia nadaljuje z uspešnim poslovanjem
Nokia
četrtek, 23. januar 2003
Finska Nokia, je tudi v letu 2002 nadaljevala z izjemnimi poslovnimi rezultati. Dosegla je največji tržni delež in prodala največje število mobilnih telefonov doslej.
Več...
 
Nokia je predstavila UMTS telefon
Nokia
četrtek, 26. september 2002
Nokia je danes uradno predstavila telefon za omrežji WCDMA in GSM. To je prvi telefon na svetu, ki ustreza zahtevam 3GPP (Third Generation Partnership Project), ki deluje tako na frekvencah GSM 900/1800, kot tudi WCDMA (Wideband Code Division Multiple Access) protokolu.
Več...
 
Nokia 6610 - barvni multimedijski profesionalec
Nokia
ponedeljek, 17. junij 2002
Nokia je danes predstavila telefon Nokia 6610 s kvalitetim barvnim zaslonom, podporo tehnologije Java za programčke, ki se izvajajo v telefonu in MMS (Multimedia Messaging Service). Telefon deluje v treh frekvenčnih območjih GSM/GPRS 900/1800/1900, kar omogoča delovanje v vseh GSM omrežjih. Telefon Nokia 6610 naj bi prišel na trg v 3. četrtletju letošnjega leta 2002.
Več...
 
Nokia 8310 - GPRS telefon in radio v enem
Nokia
torek, 30. oktober 2001
Nokia 8310 spada med prve Nokiine mobilnike, ki omogočajo neposreden dostop do Internetnih storitev prek GPRS-a. Med glavnimi značilnostmi tega telefona je prav gotovo zanimiv vgrajen FM radijski sprejemnik.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 56 od 62

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.