Nokia
Nokia je vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, ki narekuje preoblikovanje in rast zbliževanja internetne in komunikacijske industrije. Izdelujemo širok nabor mobilnih naprav, s pomočjo katerih ljudem omogočamo izkušnje, povezane z glasbo, navigacijo, videom, televizijo, slikovnimi vsebinami, igrami, poslovno mobilnostjo in drugim. Za nas je ključnega pomena razvijanje in širjenje ponudbe na področje potrošniških spletnih storitev in programskih rešitev za podjetja. Uporabnikom nudimo tudi opremo, rešitve in storitve za komunikacijska omrežja preko Nokia Siemens Networks.

Nokia N72: multimedijski računalnik dovršene oblike
Nokia
sreda, 26. april 2006
Nokia je včeraj predstavila - kot ga sama imenuje - multimedijski računalnik Nokia N72, novost v tehnološko napredni paleti Nokia Nseries. Nov mobilnik odlikujejo dovršena oblika, ki je na voljo v biserno roza ali svetleče črni različici, in najnovejše tehnologije. Namenjen je ljudem, ki jim je pomemben tako stil kot sodobne tehnologije in zmogljivost, saj ponuja vgrajeno kamero z ločljivostjo dva milijona pik, vgrajen glasbeni predvajalnik, posebne tipke za slikovne in glasbene funkcije, vgrajen brskalnik, radio in funkcijo »Visual Radio«.
Več...
 
Nokia z 1,4 milijarde € dobička v prvem četrtletju
Nokia
petek, 21. april 2006
Nokia je v prvem četrtletju leta, ki sicer ni naklonjeno prodaji, dosegla odlične poslovne rezultate, so sporočili iz družbe. Finska družba je zabeležila tako rast prihodkov od prodaje kot tudi rast števila prodanih telefonov, ki kontinuirano raste iz leta v leto. Dobri prodajni rezultati so predvsem posledica široke palete najrazličnejših produktov za različne segmente uporabnikov, ki jih ponuja ta vodilna družba na področju mobilnih komunikacij.
Več...
 
»Doživite Nokio« na letošnjem mednarodnem sejmu CeBIT
Nokia
nedelja, 12. marec 2006
Pod geslom »Doživite Nokio« (Experience Nokia) vodilna mobilna proizvajalka na letošnjem sejmu predstavlja nove napredne tehnološke rešitve in izdelke kupcem, poslovnim strankam in novinarjem. Kot eno prvih novosti na CeBIT-u je Nokia predstavila Nokia Lifeblog 2.0, edinstveno možnost zbiranja in urejanja multimedijskih vsebin v mobilnem dnevniku. Aplikacija Nokia Lifeblog 2.0 je posebej prirejena za napredne mobilnike palete Nokia Nseries.
Več...
 
Standard DVB-H zadovoljil - mobilna televizija na poti
Nokia
nedelja, 12. marec 2006
Rezultati pilotskih projektov uporabe mobilne televizije (tehnologija DVB-H) med uporabniki na Finskem, v Veliki Britaniji, Španiji in Franciji so razkrili, da jo uporabniki želijo spremljati, hkrati pa so potrdili, da se ponujajo tudi številne možnosti dodatnih komercialnih TV storitev.

Vsak od pilotskih projektov mobilne televizije je vključeval in povezoval Nokio in številna podjetja, med njimi televizije, mobilne operaterje, ponudnike storitev, ki so omogočila uresničitev mobilne televizije. Televizijske vsebine so si pilotski uporabniki ogledovali na napravah Nokia 7710 s pomočjo tehnologije DVB-H.

Več...
 
Nokia lani prodala 265 milijonov mobilnikov
Nokia
četrtek, 26. januar 2006
Nokia je v letu 2005 zabeležila pozitivno rast prihodkov od prodaje in rast števila prodanih mobilnih telefonov v vseh svojih družbah. Skupno so prihodki glede na leto 2004 narasli na 34,19 milijard evrov, kar je 16 odstotkov več kot leto poprej. Število prodanih mobilnikov družb Mobile Phones, Multimedia in Business Solutions je glede na leto 2004 naraslo za 28 odstotkov in doseglo 265 milijonov.
Več...
 
3 milijarde uporabnikov mobilnih telefonov v letu 2008?
Nokia
ponedeljek, 05. december 2005
Na letnem srečanju Nokia Capital Market Days v New Yorku je Nokia predstavila svoja pričakovanja o nadaljnjem razvoju mobilne industrije in svoje cilje za naslednji dve leti. Predstavniki Nokie so izpostavili razširitev palete mobilnih telefonov Nokia in novo segmentacijo uporabnikov.
Več...
 
Nokia beleži izjemno rast prodaje
Nokia
petek, 22. julij 2005
V drugem četrtletju leta 2005 so se prihodki od prodaje družbe Nokia Corporation povečali za 25 odstotkov in znašajo 8,1 milijarde evrov, dobiček v tem obdobju znaša 799 milijonov evrov. Globalni tržni delež Nokie se je povzpel na 34 odstotkov. V drugem četrtletju je Nokia predstavila 17 novih izdelkov v različnih segmentih in je na trg je poslala devet izdelkov.
Več...
 
Nokia uspešna v začetku leta 2005
Nokia
petek, 22. april 2005
Prihodki od prodaje korporacije Nokia so v prvem četrtletju tega leta znašali 7,4 milijarde evrov, kar je 17 odstotkov več kot v enakem obdobju lanskega leta. Največji porast prihodkov so zabeležili v družbi Enterprise Solution, ki razvija in ponuja poslovne rešitve. Čisti dobiček Nokie se je povečal za deset odstotkov na 1,1 milijardo evrov.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 62

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.