Ericsson
Ericsson je vodilni svetovni ponudnik tehnologij in storitev telekomunikacijskim operaterjem. Kot vodilni ponudnik mobilnih tehnologij druge in tretje generacije Ericsson nudi komunikacijske storitve in upravlja omrežja, ki služijo več kot 195 milijonom uporabnikov. Ponudba podjetja vsebuje infrastrukturne tehnologije za mobilna in stacionarna omrežja ter širokopasovne in večpredstavnostne rešitve za operaterje, podjetja in razvijalce. Skupno podjetje Sony Ericsson končnim uporabnikom zagotavlja osebne mobilne naprave z različnimi funkcijami.

Ericsson svojo vizijo 'komunikacije za vse' uresničuje z inovacijami, tehnologijami in trajnostnimi poslovnimi rešitvami. Deluje v 175 državah, več kot 70.000 zaposlenih pa je leta 2007 ustvarilo prihodek 27,9 milijard dolarjev (188 milijard švedskih kron). Ericsson, ki je bil ustanovljen leta 1876 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem, je uvrščen na borzah OMX Nordic Exchange Stockholm in NASDAQ.

Za več informacij obiščite www.ericsson.com ali http://www.ericsson.mobi/.  



Poti do 3G – možnosti za današnje operaterje mobilne telefonije
Ericsson
sreda, 11. april 2001
Ericsson je opredelil jasne strategije za evolucijo tretje generacije mobilne telefonije (3G) za vsakega od glavnih sistemov digitalne mobilne telefonije, ki so danes v uporabi – GSM, TDMA, PDC in cdmaOne. Ericsson je edini dobavitelj, ki lahko za vse te sisteme zagotovi evolucijske rešitve od konca do konca. Vse to in še več je Ericsson danes predstavil v Ljubljani v okviru svoje svetovne turneje ON AIR 3G Tour.
Več...
 
Štirje novinci predstavljeni na CeBIT-u
Ericsson
četrtek, 22. marec 2001
Danes je na novinarski konferenci na prireditvi CeBIT podjetje Ericsson najavilo štiri nove prenosne telefone. Njihove oznake so T68, T39, T29 in T20e.
Več...
 
Ericsson najavil nov intenetni telefon
Ericsson
petek, 16. februar 2001
Ericsson je najavil nov izdelek v svoji paleti terminalske opreme, telefon Dialog 3413 IP. Internetni telefon je zasnovan tako, da ga je moč uporabiti z različnimi ericssonovimi sistemskimi rešitvami.
Več...
 
Ericsson ne bo več proizvajal mobilnih telefonov
Ericsson
petek, 26. januar 2001
Praktično vsi svetovni mediji že poročajo, da je Ericsson napovedal, da bo celotno proizvodnjo mobilnih telefonov prodal ameriški družbi Flextronics. To potrjuje tudi sporočilo za javnost, ki so ga posredovali iz Ericssona.
Več...
 
Ericsson in Zhone želita skupaj oblikovati trg VoDSL
Ericsson
torek, 09. januar 2001
Strateško sodelovanje na večstoritvenih širokopasovnih dostopih bo vključeval dogovor o skupnem trženju rešitev Voice over DSL (VoDSL).
Več...
 
Swisscom je izbral Ericsson za dobavitelja UMTS
Ericsson
ponedeljek, 18. december 2000
Swisscom Mobile je izbral Ericsson za dobavitelja opreme UMTS in v ta namen sta podjetji podpisali večletno pogodbo. Pogodba vključuje celotno ponudbo opreme in storitev. V prihodnjih letih bo Swisscom Mobile vložil več kot milijardo švicarskih frankov (1 CHF = 140 SIT) v izgradnjo omrežja UMTS v Švici. S tem bo zagotovil dodatne kapacitete za nove storitve, ki naj bi jih pričeli tržiti leta 2002.
Več...
 
Ericssonov prvi posel z GSM 900 v Ameriki
Ericsson
petek, 15. december 2000
Ericsson je bil izbran za dobavitelja nacionalnega omrežja GSM 900 na Jamajki s strani podjetja Mossel (Jamaica) Limited - enega izmed novih igralcev na Jamajškem telekomunikacijskem trgu. Ericsson bo dobavil celotno omrežje, ki temelji na "evropskem" standardu GSM 900 vključno s profesionalnimi storitvami in terminalsko opremo. Ocenjena vrednost pogodbe je 50 milijonov ameriških dolarjev.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 55 od 55

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.