UPC Telemach


Telemach v novih poslovnih prostorih
Telemach
torek, 17. december 2002
Največji slovenski kabelski operater, družba Telemach, ki je dosedaj poslovala na Vojkovi 78, se je s 16.12.2002 preselila v nove poslovne prostore. Novi naslov Telemacha je Cesta Ljubljanske brigade 21, Ljubljana (ob železnici v Šiški, v neposredni bližini Mercator centra).
Več...
 
Šole do interneta tudi prek kabelskega omrežja
Telemach
sreda, 27. november 2002
Po akciji »Telemach šola«, ki jo je pred časom družba Telemach izvedla v Ljubljani, sedaj tudi osnovne in srednje šole na Primorskem že dostopajo na Telemachovo omrežje preko kabelskega priključka brezplačno.
Več...
 
Kabel se prilagaja ADSL konkurenci
Telemach
sreda, 09. oktober 2002
Telemach je popestril svojo ponudbo dostopa do interneta preko kabelskega priključka z novimi paketi. Dosedanji ponudbi paketa "Oranžni dirkač" - 512/128 kb (7.300 SIT), sta dodana dva nova paketa, "Mini dostop" in "Mega dostop".
Več...
 
Širše kabelske (internetne) pipe na primorskem
Telemach
petek, 06. september 2002
TELEMACH Primorska je ob svoji prvi obletnici ponujanja širokopasovnega dostopa do interneta preko kabelskega omrežja nadgradil svoj sistem in s tem še povečal propustnost sistema.
Več...
 
Telemach za več kot 35 odstotkov povečal mednarodno prepustnost
Telemach
sreda, 24. julij 2002
Telemach je v prvem tednu meseca julija nadgradil podatkovni vod v tujino. Povečanje hitrosti prenosa podatkov je več kot 35 odstotno. Uporabnikom interneta je s tem omogočeno še hitrejše in udobnejše brskanje po mednarodnem delu interneta, so sporočili iz tega podjetja.
Več...
 
Telemach združen z regijskim delovanjem
Telemach
petek, 04. januar 2002
V letu 2001 je prišlo do združitve več kabelskih operaterjev pod okriljem podjetja Telemach. S 1.1.2002 so zaključeni vsi pravni postopki združitve. S tem so prenehale samostojne aktivnosti posameznih operaterjev. Delovanje Telemacha bo razdeljeno na tri podružnice: podružnica Ljubljana, podružnica Gorenjska in podružnica Primorska.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 22 od 22

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.