Dušan Mitič
Kdo je kdo
Dušan Mitič

Dušan Mitič 

Funkcija: član uprave družbe Telekom Slovenije
Formalna izobrazba: dipl. ing. elektrotehnike


Bivše zaposlitve:

  • 18.2. 2004 imenovan za člana uprave Telekoma Slovenije
  • od 1990 do 2004 IskraTel



Dušan Mitič rojen leta 1965 je zaposlen v podjetju IskraTEL, d. o. o., od leta 1990. Svojo kariero je začel v razvojnem oddelku IskraTEL kot razvijalec generične aplikativne programske opreme za telekomunikacijski sistem EWSD. V tem času se je dobro leto šolal in deloval v Nemčiji pri podjetju Siemens AG. Leta 1994 je prevzel vodenje sektorja razvoja programske opreme in projektno vodenje projektov GSM. Med zadnje dejavnosti v tem sektorju sodi vodenje projekta izgradnje omrežja GSM mobilnega operaterja Si.mobil. Nato je kariero nadaljeval na mestu vodje sektorja Tehnična prodaja, kjer se še posebno intenzivno ukvarjal z uvajanjem širokopasovnih tehnologij na trge.

Ni odveč omeniti, da je Mito, kot mu pravijo prijatelji navdušen športnik. Nenazadnje pa ne gre pozabiti, da ke njegov oče Miloš Mitič ob koncu osemdesetih in na začetku devetdesetih let vodil takratni PTT in pred prihodom v PTT služboval na ministrstvu za notranje zadeve.
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.