Tomaž Berginc
Kdo je kdo
Tomaž Berginc


Izobrazba: mag., MBA, dipl. ing. strojništva (januar 2004 magisterij na temo Strateško prestruktoriranje Telekoma Slovenije)
Funkcija: direktor družbe SiOL



Uprava Telekoma Slovenije ga je maja 2004 imenovala za direktorja SiOL-a kjer je zamenjal v.d. direktorja Sreto Mariča.

42-letni Tomaž Berginc je univerzitetni diplomirani inženir strojništva, magistriral je na School of Business and Economics Univerze v Kansasu (ZDA) in na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. V Telekomu Slovenije se je zaposlil leta 1998, kamor je prišel iz celjske Kovinotehne, kjer je bil član uprave. Najprej je bil direktor takrat največje Telekomove poslovne enote v Ljubljani, zadnji dve leti pa je bil izvršni direktor za ekonomiko in finance oziroma v zadnjem obdobju izvršni direktor poslovnega področja Podpora.
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.