Milan Zaletel
Kdo je kdo
Milan Zaletel

Funkcija: član uprave, odgovoren za finance (CFO), Si.mobil d.d.
Izobrazba: ?


Milan Zaletel je izkušnje pridobival v družbi Elan, kjer je deloval kot Vodja kontrolinga skupine Elan in Vodja kontrolinga in financ. Med drugimi nalogami je bil odgovoren za izpeljavo postopkov prisilne poravnave Elanovih družb v Sloveniji, sodeloval je pri finančnem, poslovnem in organizacijskem prestrukturiranju družbe ter sodeloval pri pripravi in vzpostavitvi sistema načrtovanja in poročanja v skupini Elan. Pred tem je bil zaposlen v družbah SRD in GPG.

Milan se je pridružil družbi Si.mobil septembra 2003, ko je prevzel vodenje finančnega sektorja družbe kot finančni direktor. Med področja njegove odgovornosti sodijo računovodstvo, kontroling, zakladništvo, nabava in SAP. Bil je del ekipe, odgovorne za pripravo in vpeljavo strateških sprememb v družbi. Odgovoren je upravi družbe za finančno poročanje, načrtovanje in napovedovanje družbe, za vodenje procesa revidiranja družbe in je odgovoren za sodelovanje s skupino mobilkom austria na finančnem področju. Od novembra 2004 je tudi prokurist družbe Si.mobil.

S 1. avgustom 2006 prevzema mesto člana uprave Si.mobila, z odgovornostjo za finance.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.