LG KP500 čuti vaš dotik
torek, 07. oktober 2008
Cenovno dostopni mobilni telefon LG KP500 bo Evropo osvajal od konca oktobra, januarja pa bo prišel tudi k nam.LG Mobile je prisluhnil željam uporabnikov in pripravil nov, cenovno dostopnejši mobilnik, ki stopa po poteh zdaj že svetovno znanih modelov LG Prada, LG Viewty in LG Renoir. Gre za nov mobilni telefon s tovarniško oznako KP500, ki širši množici uporabnikov prinaša vse prednosti na dotik občutljivih zaslonov. Cenovno dostopni mobilni telefon LG KP500 bo Evropo osvajal od konca oktobra, januarja pa bo prišel tudi k nam.

Sodobni LG KP500 je na voljo v črni, zlati, srebrni ter rjavi barvni kombinaciji, v Sloveniji bo januarja, njegova cena pa še ni znana.

LG KP500 je predstavnik nove generacije mobilnih telefonov LG. Gre za tanek (11,5 milimetrov) in lahek mobilnik, katerega površino skoraj v celoti zaseda velik, pregleden in na dotik občutljiv 3-palčni zaslon z ločljivostjo 240 x 400 pik (WQVGA), ki zna prikazati 252 tisoč barv. Štirifrekvenčni GSM (GPRS, EDGE) mobilnik je opremljen z uporabniku prijaznim in izjemno intuitivnim uporabniškim vmesnikom Flash UI, ki v kombinaciji z vgrajenim senzorjem pospeška omogoča grafično in zvočno bogato in intuitivno navigacijo po menijih.

Meniji so na voljo v 39 svetovnih jezikih, med katerimi je tudi slovenščina, dostop do posamezne funkcije pa zahteva le korak ali dva. V ohišju mobilnega telefona se skriva pisalno pero (stylus), s pomočjo katerega je delo z mobilnikom še lažje, vgrajena je tudi funkcija prepoznave pisave. V vodoravni legi mobilnika je na voljo tudi polna QWERTY-tipkovnica, ki se nariše na zaslonu, tipkanje nanjo pa je lahko zelo hitro ob uporabi obeh rok. Vgrajeni senzor pospeška LG KP500 izkorišča za samodejno obračanje fotografij in/ali dokumentov, v veliko pomoč pa je tudi pri igranju iger, kjer z njegovo pomočjo uporabnik obrača like, navigira po labirintu, »meče« igralne kocke ...

LG KP500 zna predvajati najširše sprejete formate zvočnih in video datotek (MP3, MPEG4), za razširitev izbora glasbe in aktualnih informacij je na voljo vgrajen radijski sprejemnik, osnovnih 8 MB pomnilnika lahko razširimo z MicroSD pomnilniškimi karticami do 8GB. Od krajevnih komunikacijskih vmesnikov sta na voljo bluetooth 2.0 in USB 2.0.

 
Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.