Storitev 090 tudi za Si.mobilove uporabnike
petek, 19. december 2008

Si.mobilovi uporabniki lahko odslej kličejo na komercialno številko 090 Telekoma Slovenije. Z novo ponudbo družba Si.mobil svojim uporabnikom omogoča dostop do različnih 090 komercialnih storitev.

Si.mobil je uvedel dodatne varnostne mehanizme pri klicih na 090 številke, da bi tako zavaroval svoje uporabnike pred možnimi zlorabami in jim omogočil nadzor nad porabo.

 Si.mobil je možnost klicev na 090 številke samodejno vklopil vsem svojim uporabnikom (predplačniki, naročniki in uporabniki M mobila). Uporabniki lahko zahtevajo tudi deaktivacijo storitve, in sicer preko klicnega centra na številki 080 40 40 40 ali z oddajo posebnega obrazca v Si.mobilovih centrih.

Uporabnikom so med drugim na voljo naslednje storitve: poslovno, računalniško, davčno svetovanje, pravni in kmetijski nasveti; rezultati iger na srečo; telefonska prodaja; mali oglasi; vozni redi in cene avtobusov, vlakov; vedeževanje, horoskopi, astrologija; erotične in zabave vsebine, ženitno posredovanje, informacije za preživljanje prostega časa. Celotno ponudbo storitev 090 in cene klicev si lahko uporabniki ogledajo na spletni strani družbe Si.mobil.

Si.mobil je uvedel dodatne varnostne mehanizme pri klicih na 090 številke, da bi tako zavaroval svoje uporabnike pred možnimi zlorabami in jim omogočil nadzor nad porabo. Klic na omenjene številke bo dolg največ 30 minut, nato pa se bo zveza samodejno prekinila. Druga varovalka je dnevni limit. Uporabnik, ki bo v enem dnevu porabil 35 EUR, bo prejel prvi opozorilni SMS o porabi. Če se bo poraba nadaljevala in bo dosegla 50 EUR v enem dnevu, bo uporabnik prejel drugi opozorilni SMS in storitev se bo samodejno izklopila. Tak uporabnik bo lahko ponovno klical na 090 številke po preteku 24 ur od trenutka blokade storitve. Poleg tega bodo lahko Si.mobilovi uporabniki 090 storitev uporabljali samo v domačem omrežju. Klici iz tujine in v gostovanju na domače 090 številke ter klici na tuje komercialne številke ne bodo možni.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.