Ponudniki opreme
Željko Puljić prevzel vodenje podjetja Iskratel
Iskratel
sreda, 01. februar 2012
Andrej Polenec, dosedanji glavni direktor podjetja Iskratel, s 1. februarjem 2012 po skoraj petindvajsetih letih predaja vodenje podjetja Željku Puljiću.
Več...
 
Cisco uvaja TelePresence za javno uporabo
Cisco Systems
sobota, 25. oktober 2008
Javne sobe Cisco TelePresence so sedaj odprte v kompleksu Cisco TelePresence Suite v Santa Clari v Kaliforniji ter v Bostonu, Londonu in v večjih indijskih mestih, vključno z Bangalorejem in Bombajem, kjer je Cisco sodeloval s podjetjem Tata Communications.Cisco je predstavil prve sobe Cisco TelePresence za javno uporabo. Sobe Cisco TelePresence, ki se plačajo po porabi, so na voljo organizacijam in podjetjem, ki želijo več osebnih sestankov in srečanj s ključnimi partnerji, dobavitelji in strankami ter hkrati manj stroškov in zamud, ki nastanejo zaradi potovanj. Javne sobe Cisco TelePresence so sedaj odprte v kompleksu Cisco TelePresence Suite v Santa Clari v Kaliforniji ter v Bostonu, Londonu in v večjih indijskih mestih, vključno z Bangalorejem in Bombajem, kjer je Cisco sodeloval s podjetjem Tata Communications.
Več...
 
Sony Ericsson W595 Walkman z neposrednim dostopom do YouTube
Sony Ericsson
petek, 03. oktober 2008
W595 Walkman podjetja Sony Ericsson Telefon je že na poti v prodajalne na izbranih tržiščih.  Sony Ericsson tudi z veseljem sporoča, da je spletna stran YouTube popolnoma integrirana v medijski center telefona.Ni vam več potrebno izbirati med glasbo, medijskimi vsebinami in fotografiranjem, ko boste kupili svoj naslednji telefon so prepričani v podjetju Sony Ericsson in trdijo, da je kompromis zaradi najnovejših telefonov Walkman podjetja Sony Ericsson stvar preteklosti. Pomanjšajte svojo torbico, naredite prostor v žepih in pustite vaš predvajalnik glasbe in fotoaparat doma – ti telefoni vam omogočajo predvajanje vaših priljubljenih skladb, snemanje tistih dragocenih trenutkov ali ogled video posnetkov na svetlih zaslonih ločljivosti QVGA, ki so odporni na praske.
Več...
 
Nokia začinila glasbeno ponudbo z novo Nokio 5800 XpressMusic
Nokia
četrtek, 02. oktober 2008
Nokia 5800 XpressMusicNokia je navila zvok svoje glasbene ponudbe in predstavila novo Nokio 5800 XpressMusic, mobilno glasbeno napravo, ki na trg široke potrošnje prinaša nove inovativne lastnosti. Nokia 5800 XpressMusic je ena izmed prvih naprav, ki podpira storitev Comes With Music, ter tako udejanja Nokiino vizijo zagotavljanja najboljše glasbene izkušnje. Družba Nokia preko svoje najnovejše storitve Comes With Music ponuja enoletni neomejen dostop do celotne zbirke Nokia Music Store.
Več...
 
Nokia spreminja strategijo in ponudbo mobilnih rešitev za poslovne uporabnike
Nokia
sreda, 01. oktober 2008
Nokia je napovedala, da bo skladno s svojo usmeritvijo zagotavljanja internetnih storitev in jasno vizijo spreminjanja usmeritev panoge izpopolnila svojo strategijo in ponudbo za poslovne uporabnike. Tako se bo tudi v prihodnje osredotočala na ponudbo najboljših mobilnih naprav in rešitev preko krepitve strateških odnosov z vodilnimi razvijalci naprednih tehnologij.
Več...
 
Ericssonova tehnologija za prenosne računalnike LG Electronics
Ericsson
sreda, 01. oktober 2008

LG Electronics je izbral podjetje Ericsson  za ponudnika mobilnih širokopasovnih modulov, ki temeljijo na tehnologiji HSPA – svetovno najbolj razširjeni tehnologiji za mobilne širokopasovne povezave. Prenosni in ultraprenosni računalniki proizvajalca LG Electronics bodo z Ericssonovimi mobilnimi širokopasovnimi moduli opremljeni od tretjega četrtletja 2008 dalje.

Več...
 
Cisco je sklenil pogodbo o prevzemu podjetja Jabber
Cisco Systems
ponedeljek, 29. september 2008
Cisco je objavil, da namerava prevzeti privatno podjetje Jabber, Inc., ki ponuja programsko opremo za neposredno sporočanje in izmenjavo podatkov o prisotnosti. Jabber, ki ima sedež v Denverju v Koloradu, bo skušal skupaj s Ciscom izboljšati obstoječi funkciji za izmenjavo podatkov o prisotnosti in neposredno sporočanje v Ciscovi zbirki izdelkov za sodelovanje.
Več...
 
NIL predstavlja novo rešitev za poslovno komuniciranje – Cisco TelePresence
Cisco Systems
petek, 12. september 2008
NIL, vodilno slovensko podjetje na področju omrežnih komunikacij, v svojem demonstracijskem centru predstavlja novo rešitev za poslovno komuniciranje. Cisco TelePresence je komunikacijski sistem, ki bo tudi v Sloveniji zagotovo postal nepogrešljiv člen komuniciranja v poslovnem svetu. Namesto, da se bodo poslovneži odpravljali na dolge poti v oddaljene države, bodo to sedaj lahko storili že z uporabo avdio-videa sistema Cisco Telepresence kar iz lastnih prostorov. Obiskovalci NIL-ovega demo centra se lahko o tem prepričajo tudi sami in doživijo srečanje več oddaljenih lokacij v živo.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 286

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.