SiOL


SiOL TV od septembra prenaša HBO
SiOL
nedelja, 02. september 2007
Telekom Slovenije je programsko shemo SiOL TV s 1. septembrom obogatil s še enim zanimivim programom. Že sicer obsežno in raznovrstno programsko shemo bo dopolnil z mednarodno priznanim in uspešnim filmsko-zabavnim kanalom HBO (Home Box Office). Znan je po številnih uspešnih televizijskih serijah lastne produkcije, kot so, na primer, Seks v mestu, Sopranovi in Rome. Program prinaša 24 ur na dan veliko filmskih poslastic in popularnih televizijskih nadaljevank, in sicer brez vsakršnih oglasnih sporočil.
Več...
 
Video na zahtevo, snemanje vprašljivo
SiOL
torek, 13. februar 2007
SiOL je včeraj predstavil storitev video na zahtevo, ki jo bodo lahko uporabniki njihovega paketa Trio brezplačno preizkušali v obdobju od 15. februarja do (vsaj) 31. marca letos. Pogoj je, da ste uporabnik z STB-jem (IP TV "sprejemnikom") znamke Sagem, saj "stari" Amino ni dorasel novim nalogam...
Več...
 
SiOL komunikator v prvem dnevu prek 1000 uporabnikov
SiOL
torek, 21. november 2006
Včeraj je zaživela nova SiOL-ova storitev SiOL komunikator, ki je naletela na pozitiven odziv uporabnikov. V času od 16.00 ure včeraj do danes do 10.00 ure dopoldne si je namreč aplikacijo SiOL komunikator naložilo 1121 uporabnikov. Več kot tisoč si jih je aktiviralo vse funkcije komunikatorja: torej tekstovno sporočanje, glasovne klice in video klice.
Več...
 
SiOL se usmerja v storitve in vsebino...
SiOL
sreda, 15. november 2006
...infrastrukturo pa bo kot kaže prepuščal materi Telekomu Slovenije in bratu Mobitelu. Odločitev je po svoje logična, a postavlja v nov položaj družbo Planet 9, ki sta jo ustanovila Mobitel in SiOL prav z namenom zagotavljanja "konvergenčne" vsebine in storitev. Planet 9 je trenutno najbolj prepoznaven po mobilnih erotičnih storitvah/vsebinah "dajmedol".
Več...
 
SiOL s ponudbo za mala podjetja
SiOL
petek, 03. november 2006
SiOL je svojo ponudbo razširil z novim naročniškim paketom, oblikovanim za segment majhnih podjetij. Poslovni paket vsebuje poleg dostopa do interneta tudi možnost uporabe IP telefonije za podjetja z do deset uporabniki, novost v slovenskem prostoru pa je predvsem uporabniški vmesnik, ki tudi najmanj izkušenim omogoča preprosto upravljanje s komunikacijami v podjetju.
Več...
 
SiOL agresivno za obstoječe in nove naročnike
SiOL
torek, 29. avgust 2006
SiOL bo v prihodnjih dneh na trgu predstavil vrsto novosti v svoji ponudbi, so sporočili iz podjetja. Cene storitev širokopasovnega dostopa do interneta pri najbolj prodajanih paketih se bodo znižale za več kot deset odstotkov ter bodo predstavljane in zaokrožene v evrih. Obstoječi naročniki širokopasovnih storitev bodo lahko s septembrom uveljavili dodatne ugodnosti pri naročninah in sodelovali v inovativnem programu pridobivanja novih uporabnikov. Septembra bo v prodaji tudi nov naročniški paket, imenovan Pizzicato.
Več...
 
Novi direktor SiOL-a bo Rudolf Skobe
SiOL
torek, 20. junij 2006
Nadzorni svet Telekoma Slovenije je včeraj dal soglasje k imenovanju Rudolfa Skobeta za direktorja hčerinske družbe SiOL, d. o. o.
Več...
 
SiOL HDTV v bolje založenih lokalih
SiOL
petek, 09. junij 2006
"Letošnje svetovno prvenstvo v nogometu je prelomen dogodek. Organizatorji prvenstva so se namreč odločili, da bodo sliko s tekem predvajali v tako imenovanem signalu visoke ločljivosti. Ko smo v Siolu zvedeli za to, smo se tudi sami odločili, da je potrebno ta dogodek izkoristiti in narediti preskok v novo generacijo storitev," je ta teden na novinarski konferenci povedal direktor SiOL-a Tomaž Berginc. Televizijsko izkušnjo prihodnosti bodo slovenski gledalci lahko spremljali v 42 lokalih po Sloveniji v ločljivosti slike 1080i in v stereo zvoku. Za učinkovito porabo pasovne širine - potrebnih je 13 Mb/s  - bodo uporabili format MPEG-4, so zapisali v sporočilu za javnost. Poleg širokopasovne povezave potrebujejo uporabniki HD televizijski komunikator in prikazovalnik z večpredstavnostnim vmesnikom z visoko ločljivostjo (HDMI).
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 69

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.