Debitel


Debiključ – nadzor stroškov mobilne telefonije
Debitel
ponedeljek, 21. oktober 2002
Debitel je uvedel novo storitev Debiključ, ki omogoča zaporo vseh odhodnih storitev in gostovanja , ko uporabnik doseže postavljeni limit, sprosti pa se prvega dne naslednjega meseca ali prej na posebno zahtevo naročnika. Vklop storitve je brezplačen, vendar se je treba nanjo naročiti.
Več...
 
Debitel lani 135,2 milijona tolarjev čistega dobička
Debitel
ponedeljek, 19. marec 2001
Debitel je lansko poslovno leto zaključil s 135,2 milijona tolarjev čistega dobička. Kot je povedala finančna direktorica družbe Jožica Potočnik, predstavlja ta znesek 7-kratno povečanje v primerjavi z letom 1999.
Več...
 
Debitel - prepaid fiksna telefonija v Sloveniji?
Debitel
torek, 13. marec 2001
V publikaciji CeBIT Views na str. 48 piše: "Visitors to CeBIT should check out Debitel Gruppe (Hall 25, Stand 250) which offers pre-pay card services in Germany, France, Belgium, the Netherlands and Slovenia".
Več...
 

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.