Ericsson
Ericsson je vodilni svetovni ponudnik tehnologij in storitev telekomunikacijskim operaterjem. Kot vodilni ponudnik mobilnih tehnologij druge in tretje generacije Ericsson nudi komunikacijske storitve in upravlja omrežja, ki služijo več kot 195 milijonom uporabnikov. Ponudba podjetja vsebuje infrastrukturne tehnologije za mobilna in stacionarna omrežja ter širokopasovne in večpredstavnostne rešitve za operaterje, podjetja in razvijalce. Skupno podjetje Sony Ericsson končnim uporabnikom zagotavlja osebne mobilne naprave z različnimi funkcijami.

Ericsson svojo vizijo 'komunikacije za vse' uresničuje z inovacijami, tehnologijami in trajnostnimi poslovnimi rešitvami. Deluje v 175 državah, več kot 70.000 zaposlenih pa je leta 2007 ustvarilo prihodek 27,9 milijard dolarjev (188 milijard švedskih kron). Ericsson, ki je bil ustanovljen leta 1876 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem, je uvrščen na borzah OMX Nordic Exchange Stockholm in NASDAQ.

Za več informacij obiščite www.ericsson.com ali http://www.ericsson.mobi/.  Ericssonova tehnologija za prenosne računalnike LG Electronics
Ericsson
sreda, 01. oktober 2008

LG Electronics je izbral podjetje Ericsson  za ponudnika mobilnih širokopasovnih modulov, ki temeljijo na tehnologiji HSPA – svetovno najbolj razširjeni tehnologiji za mobilne širokopasovne povezave. Prenosni in ultraprenosni računalniki proizvajalca LG Electronics bodo z Ericssonovimi mobilnimi širokopasovnimi moduli opremljeni od tretjega četrtletja 2008 dalje.

Več...
 
Ericsson in Telstra uvedla 3G Direct Tunnel
Ericsson
četrtek, 12. junij 2008
V pomembnem koraku za področje mobilnih tehnologij je avstralski operater Telstra v svojem omrežju Next G™ ponudil pomembno novo funkcijo za osrednje mobilno paketno omrežje, ki se imenuje 3G Direct Tunnel. Ericsson je prvi ponudnik tehnologij, ki je to pomembno napredno možnost zagotovil mobilnim operaterjem.
Več...
 
Ericsson in Dell za HSPA v prenosnih računalnikih
Ericsson
četrtek, 15. maj 2008
Ericsson in Dell sta se povezala, da bi mednarodnim potnikom omogočila povezovanje z Dellovimi prenosniki naslednje generacije, ki bodo podpirali nemoteno gostovanje v tripasovnih širokopasovnih mobilnih omrežjih HSPA. Dell bo v drugem četrtletju leta 2008 ponudil Ericssonove vgrajene mobilne širokopasovne module HSPA.
Več...
 
Ericsson lani ustvaril prek 3 milijarde evrov dobička
Ericsson
nedelja, 13. april 2008
Na letni skupščini delničarjev v Stockholmu je Ericssonov izvršni direktor in predsednik Carl-Henric Svanberg delničarjem podjetja naznanil, da so bili rezultati podjetja za leto 2007 med najboljšimi doslej. Ericsson je osvojil tržni delež na praktično vseh področjih in je danes mnogo večji od najbližjih konkurenčnih podjetij, čeprav so se mnoga izmed njih združila.
Več...
 
Desetkratna rast telekomunikacijskega prometa v naslednjih petih letih?
Ericsson
sobota, 12. maj 2007
»Naš način komuniciranja se naglo spreminja z uvedbo mobilnih in fiksnih hitrih širokopasovnih povezav«, je dejal na Ericssonovem Capital Markets Day v Stockholmu, je predsednik in glavni izvršilni direktor družbe Ericsson, Carl-Henric Svanberg. »Posledično pričakujemo desetkratno rast prometa v fiksnih kot tudi v mobilnih omrežjih do leta 2012. S hitrimi širokopasovnimi povezavami bo večpredstavnost začela novo dobo v telekomunikacijah.«
Več...
 
Ericsson lani 3,9 milijarde evrov dobička
Ericsson
ponedeljek, 05. februar 2007
Ericsson je v zadnjem četrtletju 2006 dosegel 5,9 milijarde evrov prodaje, v celotnem letu 2006 pa 19,4 milijard evrov, kar je 17 odstotkov več kot leto pred tem. Prihodki od prodaje so v zadnjih treh mesecih preteklega leta znašali 1,3 milijarde evrov, skupno v letu 2006 pa 3,9 milijarde evrov.
Več...
 
Ericsson se bo reorganiziral (in odpuščal)
Ericsson
ponedeljek, 27. november 2006
Ericsson je danes najavil reorganizacijo, ki bo stopila v veljavo s 1.1.2007. Po poročanju nekaterih medijev naj bi ob reorganizaciji našteli okoli 400 presežnih delavcev, ki jim bodo ponudili odpravnine.
Več...
 
Ericsson je predstavil tretjo različico svojega MX-ONE™ IP-PBX
Ericsson
petek, 17. november 2006
Ericssonova rešitev MX-ONE prinaša visoko dostopnost in fleksibilnost ter tako omogoča podjetjem, da zmanjšajo in nadzorujejo skupne stroške uporabe. Podjetjem nudi varen in enostaven prehod na sodobnejše komunikacije preko IP omrežja, v skladu z njihovimi trenutnimi potrebami.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 55

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.