Siemens


Novi Siemens Gigaset C380, A580 in A585
Siemens
petek, 01. avgust 2008
Siemens Home and Office Communication Devices (SHC) predstavlja dva nova vstopna modela brezvrvičnih telefonov: Gigaset A580 (tudi v hibridni različici IP) in Gigaset A585 z vgrajenim odzivnikom. Nova telefona razreda A sta popolna izbira za uporabnike, ki jim veliko pomeni kakovost, preprosta uporaba in privlačna oblika. Odlikuje ju čas pogovora do 25 ur in funkcija prostoročnega telefoniranja z briljantno kakovostjo zvoka. Siemens Gigaset C380 sledi uspehu njegovega predhodnika v srednjem razredu, Gigaseta C450. Gigaset C380 odlikuje dolg čas pripravljenosti in pogovora, okolju prijazna in varčna tehnologija ECO DECT, briljantna kakovost zvoka in priročno prostoročno telefoniranje.
Več...
 
15 let telefonov Siemens Gigaset
Siemens
četrtek, 05. junij 2008
Siemens Gigaset je znamka telefonov, s katerimi telefonira vsako drugo nemško in vsako peto evropsko gospodinjstvo. Letos praznuje svojo 15. obletnico in njen proizvajalec, podjetje Siemens Home and Office Communication Devices (SHC), s ponosom poudarja, da so telefoni Siemens Gigaset že vse od začetka v vrhu po oblikovanju in tehnologiji, kjer ustvarjajo nove standarde – tudi v današnji IP telefoniji in povezanemu domu.
Več...
 
Domače omrežje v hipu s Siemensovim Gigaset HomePlug AV 200
Siemens
četrtek, 20. december 2007
Na trg je prišel novi vmesnik Gigaset HomePlug AV 200 podjetja Siemens Home and Office Communication Devices (SHC), ki omogoča hitro in učinkovito pretakanje videovsebin v visoki in standardni ločljivosti, zvoka po vsej hiši, prometa VoIP in podatkov, tako doma kot v pisarni, brez dodatnih kablov. Ta izredno hiter in praktičen vmesnik, ki deluje po sistemu »priključi in poženi« omogoča hitrost 200 Mb/s ob porabi samo treh vatov električne energije. Certifikat CE razreda B omogoča ponudnikom širokopasovnih storitev, da naročnikom ponudijo vrhunsko zmogljivo rešitev za domača omrežja.
Več...
 
Siemens ustanavlja enoto za naprave hišne in pisarniške komunikacije
Siemens
petek, 05. avgust 2005
Siemens Communications je pričel s preoblikovanjem svoje enote Consumer Premises Equipment (CPE) v podružnico, ki bo v popolni lasti skupine Siemens Communications. Nova poslovna enota Siemens Home and Office Communication Devices, s sedežem v Münchnu, bo pričela delovati 1. oktobra 2005 in bo predstavljala del skupine Siemens Communications. Novo nastalo podružnico bosta vodila Paul Reitmeier in Thomas Kresser, ki trenutno vodita enoto CPE.
Več...
 
Siemens S75 in SL75
Siemens
petek, 08. julij 2005
Siemens Communications predstavlja SL75, novi mobilni telefon luksuznega razreda s premično tipkovnico in S75 - sofisticiran poslovni mobilni telefon za sodobno multimedijsko zabavo.
Več...
 
Simens z elegantnima Gigaset SL550 in SL555 ter vzdržljivima E450 in E455
Siemens
četrtek, 07. julij 2005
Siemens je predstavil dva nova modela stacionarnih telefonov Gigaset (E550/555 in E450/455). Siemensova brezvrvična telefona SL550 in SL555 (z vgrajenim odzivnikom) predstavljata spojitev sodobne brezvrične telefonije z modno eleganco, telefona Gigaset E450 in Gigaset E455 (z vgrajenim odzivnikom) pa sta odporna na pljuske vode, prah in udarce.
Več...
 
Novi poslovni Siemensov mobilni telefon SK65 Burlwood v omejeni nakladi
Siemens
četrtek, 07. julij 2005
Siemensov mobilni telefon SK65 Burlwood je posebnež, saj je izdelan v omejeni nakladi in vsak telefon je unikaten, ter se razlikuje od drugega. Hrbtna stran mobilnika je dekorirana s t. i. “burlwood-om”, izrastkom, ki nastaja na deblu iglavca z imenom “thuya” in katerega izrezi se uporabljajo pri obdelavi pohištva za furnir.
Več...
 
Java Masters 2005 – glasuj in zmagaj!
Siemens
četrtek, 16. junij 2005
Z veliko hitrostjo se približuje končna odločitev mednarodnega tekmovanja za razvoj novih mobilnih aplikacij v prgramskem jeziku Java, ki sta ga organizirala podjetji Siemens in Sun Microsystems. Med 15. junijem in 15. julijem bodo lahko obiskovalci spletne strani www.javamasters.org izbirali najboljše aplikacije in glasovali za tekmovalce, ki si po njihovem zaslužijo zmago.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 49

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.