Tuš Telekom


Tušmobil z Nokia Siemens Networks v rekordnem času
Tuš Telekom
sreda, 04. junij 2008
Tušmobil d.o.o. je opravil prvi komercialni podatkovni klic visoke hitrosti samo tri tedne po podpisu pogodbe za nadgradnjo in razširitev 3G storitev z Nokia Siemens Networks. Hitra implementacija je omogočila Tušmobilu skoraj takojšnje ponujanje zmogljivejših storitev kot je npr. hitri mobilni širokopasovni internet.
Več...
 
Tušmobil obljublja 400 okolju prijaznih baznih postaj
Tuš Telekom
petek, 25. april 2008
Slovenski mobilni operater Tušmobil, d.o.o., je za nadgradnjo svojega omrežja izbral družbo Nokia Siemens Networks, s pomočjo katere bo svojim kupcem nudil različne, visoko zmogljive storitve mobilnega interneta, prenosa podatkov in multimedije, so sporočili iz Finske.
Več...
 
Tuš telekom s poslovno IP telefonijo
Tuš Telekom
četrtek, 17. januar 2008
Družba TUŠ telekom je pričela s trženjem storitve Poslovna IP-telefonija. Tehnološko opremo je prispevala družba Cisco Systems, strokovno implementacijo pa so zaupali partnerjem, med katerimi je tudi podjetje Anni iz Trzina. Ponudba poslovne IP-telefonije pri TUŠ TELEKOM se začne že pri 11 evrih mesečno (na uporabnika), v to ceno pa je že vključen tudi internet dostop in sodobna komunikacijska oprema. Obenem velja izpostaviti, da so klici v omrežju TUŠ TELEKOM brezplačni, vsak mesec pa naročnik prejme še 120 minut brezplačnih klicev v omrežje Telekoma Slovenije.
Več...
 
Bo Tušmobil reformiral mobilne komunikacije?
Tuš Telekom
četrtek, 25. oktober 2007
V sredo, 31. oktobra 2007, na dan reformacije, bo Tušmobil (hčerinska družba Tuš Telekoma), kot tretji slovenski mobilni operater, javnosti ponudil celovit spekter storitev mobilne telefonije. V Tušmobilu so prepričani, da so pripravili napredne storitvene pakete, ki so primerni za vsak tip uporabnika in za prav vsak žep. Njihova glavna značilnost je t.i. flat fee, najcenejši paketi pa naj bi se pričeli že pri 5 € mesečno. 
Več...
 
Tuš mobil - ne ni šala - novi mobilni operater
Tuš Telekom
sreda, 24. maj 2006
Z današnjim soglasjem Agencije za pošto in telekomunikacije RS (APEK) in vpisom družbe Tuš mobil v register nacionalnih ponudnikov storitev mobilne telefonije v državi se začenja novo obdobje na področju ponudbe storitev mobilnega telefoniranja in širokega spektra spremljajočih paketov za sodobno rabo. Tuš mobil bo namreč do konca leta, ko bo začel tržiti svoje pakete mobilnega telefoniranja in spremljajočih možnosti za vse generacije, pripravil več izvirnih paketov za olajšano in razširjeno rabo mobilnikov tako v zasebnem kot v poslovnem življenju.
Več...
 

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.