Voljatel


Voljatel začel tržiti storitev VOLJA TV
Voljatel
petek, 01. september 2006
Voljatel je svojo paleto telekomunikacijskih storitev obogatil z novo storitvijo – VOLJA TV, ki jo ponuja v dveh omrežjih, in sicer v svojem in v omrežju Telekoma Slovenije. Naročniki na novo storitev lahko postanejo vsi, ki imajo zagotovljeno povezavo preko tehnologije ADSL 2+.
Več...
 
Voljatel znižal cene paketov ADSL
Voljatel
četrtek, 14. julij 2005
Podjetje Voljatel bo s 1. avgustom znižalo cene paketov ADSL za rezidenčne in poslovne uporabnike. Glavni razlog za to je podpora Agencije za pošto in elektronske komunikacije Republike Slovenije (APEK) alternativnim ponudnikom in znižanje cen dostopa za ponudnike internetnih storitev s strani Telekoma Slovenije, so sporočili iz Voljatela.
Več...
 
Voljatel žuga s povzročeno škodo zaradi neaktivnosti APEK-a
Voljatel
sreda, 01. junij 2005
Pri Voljatelu pozdravljajo zadnje zahteve regulatorja trga, hkrati pa opozarjajo, da prihajajo najmanj eno leto prepozno. Zadnja dejanja APEK-a v zvezi z urejanjem tržnih pogojev na slovenskem telekomunikacijskem trgu, so sicer pozitivna, vendar ne bodo mogla popraviti velikanske škode, ki je bila narejena doslej. Med drugim je posebej sporno, da odločbe o operaterju s pomembno tržno močjo, še vedno ni.
Več...
 
Voljatel začel s trženjem IP telefonije
Voljatel
torek, 26. april 2005
Družba Voljatel telekomunikacije d. d. je (po lastnih trditvah) kot prvi slovenski komercialni ponudnik začela s sprejemanjem prednaročil za storitev IP telefonije, telefonije prek internetnega protokola. Naročniki lahko postanejo vsi, ki imajo zagotovljeno Voljatelovo stalno širokopasovno internetno povezavo, kar velja za uporabnike kabelskega interneta, najetih vodov, uporabnikov ADSL in brezžičnih povezav.
Več...
 
Voljatel ponuja tudi nacionalno telefonijo
Voljatel
petek, 28. januar 2005
Po novem lahko uporabniki fiksnih telefonskih priključkov izbirajo med dvema ponudnikoma telefonije znotraj države in onkraj meja Slovenije. Doslej edinemu nacionalnemu operaterju se je pridružilo podjetje Voljatel Telekomunikacije, ki vstopa na trg telefonije kot prvi alternativni ponudnik z licenco za nacionalne in mednarodne telefonske storitve in z lastnim številskim blokom, ki se začenja s številko 01/6000 000.
Več...
 
Voljatel si želi osvojiti južne trge
Voljatel
sreda, 20. oktober 2004
Hčerinsko Voljatelovo podjetje v Zagrebu je šele začetni korak v uresničevanju strategije Voljatela, ki obsega tudi širitev na južne trge. Največ pozornosti na Hrvaškem posvečajo storitvam na področju telefonije za poslovne uporabnike, brezžični link med Ljubljano in Zagrebom pa uporabnikom ob popolni redundanci omogoča visoko stopnjo zanesljivosti povezave in zagotovljeno razpoložljivost storitve. Po napovedih bosta hrvaškemu sledila še bosanski in srbski trg.
Več...
 
Voljatel ponuja najem navideznih strežnikov
Voljatel
ponedeljek, 06. september 2004
Podjetje Voljatel je v teh dneh ponudilo storitev najema navideznih strežnikov. Bistvena prednost nove storitve je v tem, da uporabnikom prihrani čas in stroške za nakup in vzdrževanje strojne opreme in predstavlja alternativo klasičnemu gostovanju strežnika (kolokacija). Istočasno so nadgradili pakete spletnega gostovanja s spletno nadzorno ploščo (cPanel), ki omogoča administratorjem domen enostavno upravljanje in nadzor uporabniških računov.
Več...
 
Voljatel letos prvič z dobičkom?
Voljatel
petek, 09. julij 2004
Na sredini skupščini družbe Voljatel telekomunikacije d. d., so delničarji potrdili lanskoletno poročilo in poslovni načrt za letošnje leto, podelili razrešnico nadzornemu svetu in upravi ter potrdili dokapitalizacijo podjetja, ki so jo opravili že lani. Za letos načrtujejo dvakratno povečanje prometa in s tem napovedujejo svoje nadaljnje širjenje.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 11

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.