Amis


Amis uvedel MPEG4 - novo TV tehnologijo
Amis
ponedeljek, 09. junij 2008
Amis je svojim uporabnikom ponudil storitev Amis Televizija s pomembnimi izboljšavami. Nova TV tehnologija, ki so jo na Amisu testirali in preizkusili, prinaša uporabnikom več novosti in prednosti. Tehnologija MPEG4 se od obstoječe tehnologije MPEG2 bistveno razlikuje, saj ne gre le za izboljšan, temveč za povsem nov način kodiranja in kompresiranja slike.
Več...
 
»TELEFONIJA SLO-BREZPLAČNO« - do 700 minut
Amis
petek, 29. februar 2008
Amis je razširil svojo ponudbo z novimi paketi, ki združujejo eno ali več sodobnih storitev interneta, televizije in telefonije. Linija paketov je zasnovana tako glede na potrebe posameznika kot tudi družine in vključuje brezplačno telefonijo* Slo-brezplačno, širokopasovno internetno povezavo do 10Mb in razširjeno programsko shemo z 90-imi TV programi. Cenovno ugodnejši paketi so na voljo vsem uporabnikom v omrežju Amisa, so sporočili iz tega podjetja.
Več...
 
Amis razkriva jesenske adute
Amis
ponedeljek, 04. september 2006
Podjetje Amis, po lastnih besedah vodilni alternativni telekomunikacijski operater v Sloveniji, prinaša na trg številne novosti, so zapisali v današnjem sporočilu za javnost. Nove storitve, nižje cene in za povrh še najbolj vročo jesensko akcijo. Internetni dostop (1Mbit/s) že za 3.900 SIT na mesec, v okviru jesenske akcije pa za vse nove naročnike še 4 mesece interneta zastonj. Slovenski uporabniki lahko telefonirajo brezplačno v Amis omrežju ter občutno ceneje (v primerjavi s cenami Telekoma Slovenije, a ne najceneje op.u.) v domača in tuja stacionarna in mobilna omrežja.
Več...
 
Amis od včeraj v tujih rokah
Amis
sreda, 14. junij 2006
Mariborsko podjetje Amis je včeraj dobilo nova lastnika. To sta tuja finančna sklada; belgijski KBC Private Equity in francoski sklad Iris Capital.
Več...
 
air Triple Play najprej v Mariboru
Amis
četrtek, 06. april 2006
Storitev air Triple play bo v Sloveniji ekskluzivno tržilo podjetje Amis, ki je pred nedavnim začelo tudi s testiranjem na območju Maribora. Amis je trenutno v fazi pridobivanja 300 testnih uporabnikov, ki bodo opremo prejeli popolnoma brezplačno.
Več...
 
Avstrijci v Slovenijo prek Maribora?
Amis
četrtek, 02. marec 2006
Podjetje Medinet d.o.o., ki posluje pod blagovno znamko AMIS, je podpisalo pogodbo o nameri za prodajo. Podrobnosti o prodaji bodo znane najkasneje v mesecu dni, so sporočili iz mariborskega podjetja. Po nepreverjenih podatkih naj bi bil verjetni kupec Telekom Austria.
Več...
 
Amis predlagal uvedbo upravnega postopka
Amis
sreda, 03. avgust 2005
»Tako uporabniki kot operaterji smo bili 28. julija obveščeni, da Telekom s 1. avgustom zvišuje cene klicnega dostopa do interneta,« so zapisali v sporočilu za javnost iz Amisa in napovedali, da so os APEK-a zahtevali odločbo o prepovedi ali zadržanju novih cen.
Več...
 
Telekomova pocenitev dokaz konkurenčnosti alternative
Amis
četrtek, 02. december 2004
Alternativni ponudnik telekomunikacijskih storitev Amis se je odzval na znižanje cen mednarodne telefonije Telekoma Slovenije in ocenjuje znižanje Telekomovih cen kot dokaz, da je Amisova ponudba cenejše mednarodne telefonije kakovostna alternativa storitvam Telekoma Slovenije.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 19

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.