Iskratel


Željko Puljić prevzel vodenje podjetja Iskratel
Iskratel
sreda, 01. februar 2012
Andrej Polenec, dosedanji glavni direktor podjetja Iskratel, s 1. februarjem 2012 po skoraj petindvajsetih letih predaja vodenje podjetja Željku Puljiću.
Več...
 
Microsoft in Iskratel skupaj v poenotenih komunikacijah
Iskratel
četrtek, 05. junij 2008
Na skupnem dogodku sta podjetji Microsoft in Iskratel predstavili rešitev IUC (Iskratel Unified communications). Ta združuje Microsoftove tehnologije z Iskratelovim komunikacijskim sistemom ter zagotavlja storitve poenotenih komunikacij. Nova rešitev omogoča naprednejše, hitrejše in enostavnejše načine komuniciranja. Z njo lahko v podjetju poleg storitev telefonije izvajajo tudi avdio- in videokonference, neposredno sporočanje, izobraževanje na daljavo, sočasno delo na dokumentih, skupno rabo namizij ter številne druge možnosti poenotenega komuniciranja.
Več...
 
Iskratel bo širil in moderniziral BH Telekom
Iskratel
sreda, 05. december 2007
Iz BH Telecoma so sporočili, da sta generalni direktor družbe Iskratel Andrej Polenec in generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegoviæ včeraj v Sarajevu podpisala novo pogodbo o razširitvi in modernizaciji fiksnega omrežja (BH Line).
Več...
 
Franc Dolenc prejel prestižno Puhovo priznanje
Iskratel
torek, 04. december 2007
Franc Dolenc, direktor Iskratelovega Področja produkti in rešitve je pred kratkim prejel Puhovo priznanje za izume, razvojne dosežke in uporabo znanstvenih izsledkov pri uvajanju novosti v gospodarsko panogo. Dolenc je prejel nagrado za produktni družini za večstoritvena vozlišča v telekomunikacijah SI3000 MSCP in SI3000 MSAP, ki vsebujeta vse ključne produkte, s katerimi lahko gradimo digitalna telekomunikacijska omrežja naslednje generacije na tehnično ter ekonomsko optimalen način. Puhova priznanja podeljujejo vsako leto v okviru razglasitve dobitnikov državnih nagrad in priznanj v znanosti in razvoju ob obletnici rojstva Žige Zoisa.
Več...
 
Iskratelove rešitve NGN v Boliviji
Iskratel
ponedeljek, 29. oktober 2007
Iskratel je v Boliviji, v mestu Tarija, ob sodelovanju lokalnih partnerjev Teleserv Argentina in ClearTec Bolivia vključil rešitev nove generacije omrežij telekomunikacijskemu operaterju La Cooperativa de Servicios de Telecomunicaciones de Tarija (Coset).
Več...
 
Iskratel in Telekom Slovenije skupaj
Iskratel
torek, 24. julij 2007
Kranjsko telekomunikacijsko podjetje Iskratel in Telekom Slovenije sta napovedala sodelovanje v prvem evropskem vsedržavnem projektu komercialnega značaja za povezovanje domačih uporabnikov prek optičnega omrežnega dostopa. Cilj projekta je zagotoviti optično povezavo okrog 100.000 uporabnikom v naslednjih dveh letih, do leta 2015 pa naj bi bilo z optičnim priključkom opremljenih blizu 70% slovenskih gospodinjstev.
Več...
 
Iskratel preizkuša povezljivost SI3000 MSAN
Iskratel
petek, 15. junij 2007
Iskratel je v francoskem Lannionu preskušal splošno povezljivost večstoritvenega dostopovnega vozlišča SI3000 MSAN z napravami sorodnih proizvajalcev omrežne opreme. Že šesti preskus medsebojne povezljivosti omrežnih elementov, ki poteka pod pokroviteljstvom organizacije ETSI, Evropskega instituta za standardizacijo telekomunikacijah, je ponovno pokazal nujnost preskusov povezljivosti za razvoj vse bolj razširjenih visoko zmogljivih dostopovnih povezav.
Več...
 
Iskratel postal polnopravni član Wimax Foruma
Iskratel
četrtek, 14. junij 2007
Osnovni cilj WiMAX Foruma je promocija in pospešeno uvajanje dobičkonosnih širokopasovnih brezžičnih storitev na svetovno tržišče. V sredini meseca maja je postalo polnopravni član Wimax Foruma tudi slovensko podjetje Iskratel. V Wimax Forumu je vključenih že 420 članic, večinoma operaterjev in podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo telekomunikacijske opreme. Wimax Forum je vodilna neprofitna organizacija v industriji, ki je bila ustanovljena za promocijo tehnologije WiMAX in potrjevanje združljivosti in interoperabilnosti širokopasovnih brezžičnih izdelkov.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 21

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.