Motorola


Motorola Bluetooth zvočniki HF800
Motorola
torek, 25. maj 2004
Prenosni brezvrvični zvočnik Motorola HF800 je praktičen ter čedno in ergonomsko oblikovan dodatek za mobilne telefone, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth. Zahvaljujoč prav tej tehnologiji, HF800 premosti razdalje do 10 metrov, deluje pa tako kot samostojni brezvrvični zvočnik kakor tudi kot brezvrvični priključek za slušalke. Ponuja lahko tudi vso razkošje avtomobilskega kompleta za prostoročno mobilno telefoniranje, a brez zapletenih in dragih vgradenj: s priloženo torbico se postavi za senčnik v avtu in dvosmerni (full-duplex) pogovori se lahko že začnejo.
Več...
 
Motorola: letos vsaj še 16 novih modelov mobilnih telefonov
Motorola
četrtek, 02. oktober 2003
Predsednik in izvršni direktor Motorole Mike Zafirowski je prepričan, da je drugi največji svetovni proizvajalec mobilnih telefonov s svojo ponudbo novih modelov, zlasti tistih z barvnimi zasloni in vgrajenimi fotoaparati, ustrezno pripravljen za prednovoletno obdobje nakupovanja in obdarovanja. V skladu s poslovnimi načrti so v tretjem trimesečju na trg poslali 15 novih modelov, od tega 9 z barvnimi zasloni in med njimi 4 z vgrajenim fotoaparatom, kar naj bi prodajo v primerjavi s trimesečjem prej okrepilo za približno petino.
Več...
 
Motorola MPx200 s programsko opremo Microsoft Windows Mobile
Motorola
ponedeljek, 15. september 2003
Danes sta Motorola in Microsoft naznanila sodelovanje pri združitvi moči namizja z vedno dostopnim udobjem mobilnega telefona, s čimer bosta mobilnim zaposlenim po vsem svetu olajšala življenje in jim omogočala uspešnejše delo ter učinkovitejšo sinhronizacijo podatkov.
Več...
 
Motorolina telefona posvečena Harley Davidsonu
Motorola
četrtek, 24. april 2003
Motorola je predstavila dva popolnoma nova, posebej prilagojena mobilna telefona V60i. Temeljita na enem izmed najpopularnejših modelov v Severni Ameriki in sta na voljo v črno usnjeni in kromirani izvedbi. Posvečena sta stoti obletnici ikone ameriških motoristov, Harley-Davidsonu in imata vgraviran tudi Harleyev logotip.
Več...
 
Motorola na CeBIT-u predstavila nove mobilne telefone
Motorola
četrtek, 20. marec 2003
Ameriško komunikacijsko podjetje Motorola je na sejmu CeBIT predstavilo nove mobilne telefone.Motorola C230, namenjen mlajšim uporabnikom, Motorola E390 je mobilni telefon za zahtevnejše mlajše uporabnike, model V600, ki bo konec tega leta zamenjal serijo V6x, ter nadgradnjo prvega UMTS telefona, ki je dobil le nekoliko višjo številčno oznako, A835.
Več...
 
Linux in Java v mobilniku
Motorola
ponedeljek, 10. marec 2003
Motorola je s predstavitvijo svojega najnovejšega prenosnega telefona naredila velik korak naprej. A760, kot so model poimenovali, je prvi prenosni telefon, ki združuje operacijski sistem Linux in tehnologijo Java z kompletno multimedijsko funkcionalnostjo, kakršno poznamo pri dlančnikih (PDA).
Več...
 
Začetek proizvodnje 3G telefona Motorola A830
Motorola
sreda, 30. oktober 2002
Potem ko je Motorola na Svetovnem kongresu 3GSM februarja 2002 ter na CeBITu marca 2002 prikazala prvi izdelani mobilni telefon 3G, je podjetje pred dobrim mesecem, v Flensburgu, Nemčija, pričelo s serijsko proizvodnjo tega prvega mobilnega telefona z dualnim načinom 3G (UMTS) na svetu, so sporočili iz njihove agencije za stike z javnostmi.
Več...
 
Slušalka za najhrupnejša okolja
Motorola
četrtek, 09. maj 2002
Motorolina tekmovalna slušalka, zasnovana za uporabo v avtomobilskih in motorističnih dirkah (uporabljajo jo zlasti v ameriških tekmovanjih v kartingu), je zdaj na voljo tudi za komercialno uporabo v drugih industrijskih dejavnostih. Primerna je predvsem za okolja, v katerih je veliko hrupa in zato običajni mobilni telefoni niso ustrezni za prenos govora.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 14

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.