LG Mobile
LG Electronics Mobile Communications Company (LG) je vodilni proizvajalec UMTS, CDMA in GSM telefonov. LG se sklicuje na svoje najmodernejšo tehnologijo in inovativno načrtovanje zmogljivosti slušalke za ustvarjanje višje kakovosti okolja za mobilne svojim strankam po celem svetu. S celotno paleto žičnih in brezžičnih rešitev, LG hitro širi svojo prisotnost in tržni delež v globalni mobilni industriji.

LG KP500 čuti vaš dotik
LG Mobile
torek, 07. oktober 2008
Cenovno dostopni mobilni telefon LG KP500 bo Evropo osvajal od konca oktobra, januarja pa bo prišel tudi k nam.LG Mobile je prisluhnil željam uporabnikov in pripravil nov, cenovno dostopnejši mobilnik, ki stopa po poteh zdaj že svetovno znanih modelov LG Prada, LG Viewty in LG Renoir. Gre za nov mobilni telefon s tovarniško oznako KP500, ki širši množici uporabnikov prinaša vse prednosti na dotik občutljivih zaslonov. Cenovno dostopni mobilni telefon LG KP500 bo Evropo osvajal od konca oktobra, januarja pa bo prišel tudi k nam.
Več...
 
LG prodal največ mobilnikov v ZDA
LG Mobile
četrtek, 14. avgust 2008
LG Mobile je dosegel nov uspeh na področju mobilne telefonije. V zadnjem četrtletju so namreč na tržiščih Severne Amerike dosegli izjemen dosežek, saj so prodali največ mobilnikov doslej in prvič po letu 1998 s prvega mesta izrinili tradicionalno zmagovalko Motorolo. Dobro prodajo so beležili vsi LG-jevi aktualni modeli mobilnikov.
Več...
 
Dinamični mobilnik s polno tipkovnico
LG Mobile
ponedeljek, 14. julij 2008
LG Mobile pridno veča svoj nabor novih mobilnih telefonskih aparatov. Pri najnovejšem modelu, imenovanem LG KS360, so bili inženirji še posebej inovativni, saj so mobilnik opremili s QWERTY-tipkovnico polne velikosti. Novinec, namenjem predvsem mlajšim generacijam, ki pogosto uporabljajo najrazličnejše metode sporočanja, je odet v živobarvne barvne kombinacije, k nam pa prihaja oktobra.
Več...
 
LG KP100 Rubby
LG Mobile
četrtek, 03. julij 2008

LG Mobile je z julijem tudi v Sloveniji začel prodajati svoj najosnovnejši mobilni telefon. Novinec, imenovan Rubby (tovarniška oznaka KP100), je namenjen najmanj zahtevnim uporabnikom, ki bi z mobilnim telefonom radi le telefonirali in ne potrebujejo številnih dodatnih funkcij, ki občutno podražijo aparat. Cena LG Rubby v prosti prodaji znaša 49,90 €.

Več...
 

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.