Nokia
Nokia je vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, ki narekuje preoblikovanje in rast zbliževanja internetne in komunikacijske industrije. Izdelujemo širok nabor mobilnih naprav, s pomočjo katerih ljudem omogočamo izkušnje, povezane z glasbo, navigacijo, videom, televizijo, slikovnimi vsebinami, igrami, poslovno mobilnostjo in drugim. Za nas je ključnega pomena razvijanje in širjenje ponudbe na področje potrošniških spletnih storitev in programskih rešitev za podjetja. Uporabnikom nudimo tudi opremo, rešitve in storitve za komunikacijska omrežja preko Nokia Siemens Networks.

Nokia začinila glasbeno ponudbo z novo Nokio 5800 XpressMusic
Nokia
četrtek, 02. oktober 2008
Nokia 5800 XpressMusicNokia je navila zvok svoje glasbene ponudbe in predstavila novo Nokio 5800 XpressMusic, mobilno glasbeno napravo, ki na trg široke potrošnje prinaša nove inovativne lastnosti. Nokia 5800 XpressMusic je ena izmed prvih naprav, ki podpira storitev Comes With Music, ter tako udejanja Nokiino vizijo zagotavljanja najboljše glasbene izkušnje. Družba Nokia preko svoje najnovejše storitve Comes With Music ponuja enoletni neomejen dostop do celotne zbirke Nokia Music Store.
Več...
 
Nokia spreminja strategijo in ponudbo mobilnih rešitev za poslovne uporabnike
Nokia
sreda, 01. oktober 2008
Nokia je napovedala, da bo skladno s svojo usmeritvijo zagotavljanja internetnih storitev in jasno vizijo spreminjanja usmeritev panoge izpopolnila svojo strategijo in ponudbo za poslovne uporabnike. Tako se bo tudi v prihodnje osredotočala na ponudbo najboljših mobilnih naprav in rešitev preko krepitve strateških odnosov z vodilnimi razvijalci naprednih tehnologij.
Več...
 
Nokia v prvem četrtletju 2008 prodala 115,5 milijonov naprav
Nokia
petek, 18. april 2008
Nokia je objavila poslovne rezultate za prvo četrtletje letošnjega leta, ki izkazujejo kar 39% povečanje dobička iz poslovanja v primerjavi z istim obdobjem lani ob 28% povečanju prodajnih prihodkov, ki so znašali kar 12,7 milijarde evrov...
Več...
 
Nokia raste in zmanjšuje odvisnost od Evrope
Nokia
petek, 26. januar 2007
Nokia je v letu 2006 povečala prihodke od prodaje za 20 % glede na leto 2005 in so tako dosegla 41,1 milijardo evrov (v letu 2005 34,2 milijardi), dobiček pa se je glede na predhodno leto povečal za 18 % na 5,5 milijard evrov. O poslovanju družbe Nokia je na novinarski konferenci spregovoril njen prvi mož Olli-Pekka Kallasvuo...
Več...
 
Nokia N800 Internet Tablet
Nokia
ponedeljek, 08. januar 2007
Nokia je danes na konferenci CES v Las Vegasu predstavila model Nokia N800 Internet Tablet, širokozaslonski multimedijski računalnik nove generacije iz palete Nseries. Naprava združuje resnično osebno spletno izkušnjo s preprostimi brezžičnimi povezavami, zaslonom visoke ločljivosti in podporo celi vrsti spletnih aplikacij.
Več...
 
Boljša orodja - boljši rezultati... nič novega?
Nokia
petek, 24. november 2006
Nova raziskava med ključnimi poslovneži je pokazala, da ustvarjanje učinkovitih timov in delovnih skupin temelji na investicijah v ustrezno mobilno in drugo komunikacijsko tehnologijo ter nagrajevanju primernega ravnanja zaposlenih. Hitro razvijajoči se poslovni svet, v katerem se delo opravlja tudi na daljavo ali v različnih časovnih pasovih, zahteva, da se poslovneži in gospodarstveniki hitro prilagajajo na drugačen stil vodenja in upravljanja s podjetjem. Raziskava je bila sicer sponzorirana, a...
Več...
 
Nokia Connections 2006
Nokia
sreda, 21. junij 2006
Nokia je na letnem srečanju Nokia Connections 2006 predstavila tri nove mobilne telefone: mobilnik Nokia 6151, ki podpira tehnologijo tretje generacije, elegantni preklopni mobilnik Nokia 6080 z vgrajeno kamero in mobilnik Nokia 1110i iz osnovnega razreda, ki je namenjen nezahtevnim uporabnikom.
Več...
 
Pa še telefoniraš lahko z njim...
Nokia
petek, 09. junij 2006
Raziskava, ki jo je naredila Nokia, je potrdila, da je digitalna konvergenca v prihodnje ne več želja, ampak zahteva uporabnikov. Uporabniki želijo samo eno zmogljivo napravo, s katero lahko počnejo vse – snemajo izjemno kvalitetne video posnetke, nalagajo glasbo, brskajo po spletu. Takšne naprave prihodnosti so mobilniki iz palete Nokia Nseries, ki niso več le mobilni telefoni, ampak so že postali žepni multimedijski računalniki, so prepričani pri Nokiji.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 62

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.