Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodilni svetovni proizvajalec omrežne internetne opreme, ki spreminja način, kako se ljudje povezujemo, komuniciramo in sodelujemo. Več informacij o podjetju Cisco lahko najdete na spletnem mestu http://www.cisco.com.

Cisco uvaja TelePresence za javno uporabo
Cisco Systems
sobota, 25. oktober 2008
Javne sobe Cisco TelePresence so sedaj odprte v kompleksu Cisco TelePresence Suite v Santa Clari v Kaliforniji ter v Bostonu, Londonu in v večjih indijskih mestih, vključno z Bangalorejem in Bombajem, kjer je Cisco sodeloval s podjetjem Tata Communications.Cisco je predstavil prve sobe Cisco TelePresence za javno uporabo. Sobe Cisco TelePresence, ki se plačajo po porabi, so na voljo organizacijam in podjetjem, ki želijo več osebnih sestankov in srečanj s ključnimi partnerji, dobavitelji in strankami ter hkrati manj stroškov in zamud, ki nastanejo zaradi potovanj. Javne sobe Cisco TelePresence so sedaj odprte v kompleksu Cisco TelePresence Suite v Santa Clari v Kaliforniji ter v Bostonu, Londonu in v večjih indijskih mestih, vključno z Bangalorejem in Bombajem, kjer je Cisco sodeloval s podjetjem Tata Communications.
Več...
 
Cisco je sklenil pogodbo o prevzemu podjetja Jabber
Cisco Systems
ponedeljek, 29. september 2008
Cisco je objavil, da namerava prevzeti privatno podjetje Jabber, Inc., ki ponuja programsko opremo za neposredno sporočanje in izmenjavo podatkov o prisotnosti. Jabber, ki ima sedež v Denverju v Koloradu, bo skušal skupaj s Ciscom izboljšati obstoječi funkciji za izmenjavo podatkov o prisotnosti in neposredno sporočanje v Ciscovi zbirki izdelkov za sodelovanje.
Več...
 
NIL predstavlja novo rešitev za poslovno komuniciranje – Cisco TelePresence
Cisco Systems
petek, 12. september 2008
NIL, vodilno slovensko podjetje na področju omrežnih komunikacij, v svojem demonstracijskem centru predstavlja novo rešitev za poslovno komuniciranje. Cisco TelePresence je komunikacijski sistem, ki bo tudi v Sloveniji zagotovo postal nepogrešljiv člen komuniciranja v poslovnem svetu. Namesto, da se bodo poslovneži odpravljali na dolge poti v oddaljene države, bodo to sedaj lahko storili že z uporabo avdio-videa sistema Cisco Telepresence kar iz lastnih prostorov. Obiskovalci NIL-ovega demo centra se lahko o tem prepričajo tudi sami in doživijo srečanje več oddaljenih lokacij v živo.
Več...
 
Cisco in HP s sistemom Združenih komunikacij po vsem svetu
Cisco Systems
sreda, 20. avgust 2008
Cisco je objavil, da bo skupaj s podjetjem HP strankam po vsem svetu ponujal Ciscov sistem Združenih komunikacij (Cisco Unified Communications - UC). Sodelovanje podjetij pomeni skupno vlaganje v izobraževanje ter pripravo globalnih marketinških in prodajnih programov.
Več...
 
Integracija Linksysovega partnerskega programa za mala podjetja s Ciscovim
Cisco Systems
sreda, 13. avgust 2008
Cisco je objavil, da pridružuje storitve in sredstva programa Linksys Small-Business Channel Partner Program v svoj priznani program za partnerje Cisco Channel Partner Program, in sicer v okviru razvoja Ciscove strategije za uveljavljanje malih in srednje velikih podjetij (SMB) na tržišču. To pomeni, da bodo izdelke iz serije Linksys Business vključili v zbirko izdelkov za mala in srednje velika podjetja in Ciscovim partnerjem zagotovili dostop do različnih rešitev, kjer bodo imeli tudi več izbire in tudi več možnosti za zaslužek.
Več...
 
Šestkratna rast IP prometa v letih 2007–2012
Cisco Systems
četrtek, 26. junij 2008
Cisco je objavil napoved glede indeksa vizualnih omrežij (VNI) za obdobje 2007–2012. Napoved prinaša ključne ugotovitve glede številnih trendov zasebne in poslovne uporabe internetnega omrežja, ki jih oblikuje povečana uporaba videoposnetkov, spletne skupnosti v omrežju Web 2.0 in aplikacije za skupno delo. Skupek teh tehnologij je tako imenovano vizualno omrežje. Posodobljena študija je nastala na podlagi Ciscovih analiz in napovedi neodvisnih analitikov ter je del nenehnega prizadevanja, da bi družba napovedovala rast in uporabo omrežja IP po vsem svetu.
Več...
 
Ciscova raziskava o spletni trgovini razkriva »četrti kanal« prodaje
Cisco Systems
torek, 17. junij 2008
Ciscova raziskava odkriva, da mobilne naprave z omogočanjem novega kanala za nakupovanje predstavljajo veliko priložnost za razvoj maloprodaje. Tretja letna raziskava podjetja o spletni trgovini nakazuje, da postajajo mobilne naprave poleg fizičnih trgovin, spletnih mest in katalogov pomemben kanal prodaje. Porast socialnega mreženja in naprednih mobilnih tehnologij je na novo definiral spletne izkušnje in z uvedbo mobilnih strategij daje prodajalcem nove vire ali prihodke.
Več...
 
Cisco organizacija leta 2007
Cisco Systems
torek, 03. junij 2008
Cisco je objavil, da ga je Združenje za varnost informacijskih sistemov (ISSA - Information Systems Security Association) izbralo za organizacijo leta 2007, s čimer je nagradilo Cisco za vse, kar je storil za združenje in celotno področje varnosti.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 48

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.