Si.mobil


Odgovorna uporaba mobilnega telefona med vožnjo
Si.mobil
petek, 10. november 2006
Si.mobil - Vodafone in Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu predstavljata skupno kampanjo, katere namen je osveščanje javnosti o nevarnosti telefoniranja med vožnjo in spodbujanje k odgovorni uporabi mobilnega telefona v prometu. Raziskava o uporabi mobilnih telefonov med vožnjo je pokazala, da skoraj polovica slovenskih voznikov, ki imajo v lasti mobilni telefon, med vožnjo telefonira, a jih od tega le 13% pri tem uporablja napravo za prostoročno telefoniranje.
Več...
 
Pol leta brez mesečne naročnine
Si.mobil
ponedeljek, 06. november 2006
Si.mobil - Vodafone vsem novim naročnikom paketov Smart 1, Smart 2, Smart 3 in Orto Smart, ki bodo od 6. novembra 2006 do vključno 31. januarja 2007 kupili enega od telefonov iz ponudbe in hkrati sklenili naročniško razmerje za obdobje najmanj 24 mesecev, pol leta ne bo zaračunaval mesečne naročnine.
Več...
 
Pošta in klepet na Vodafone live!
Si.mobil
četrtek, 26. oktober 2006
Uporabnikom portala Vodafone live! je odslej na voljo nova storitev Mail posrednik, ki e-pošto iz nastavljenih e-predalov posreduje na mobilni telefon. Prenovljena storitev Chat je popestrena z animiranimi sličicami, uporabniki pa se odslej lahko pogovarjajo tako javno kot tudi zasebno.
Več...
 
Do DVD-jev z mobilnim brskanjem
Si.mobil
ponedeljek, 09. oktober 2006
Si.mobil – Vodafone in iTIVI sta danes predstavila storitev izposoje vsebin na DVDjih, ki jih lahko izberemo z uporabo mobilnega telefona. Mobilna DVDteka iTIVI, ki bo od danes dostopna na portalu Vodafone live!, bo uporabnikom omrežja Si.mobil – Vodafone omogočila, da bodo do filmov dostopali kar s pomočjo svojega mobilnega telefona, če bodo med njimi tudi njihovi najljubši pa se morajo prepričati sami.
Več...
 
Si.mobil vidi UMTS kot logično nadaljevanje
Si.mobil
sreda, 20. september 2006
Iz Si.mobila so potrdili, da so danes prejeli odločbo o dodelitvi radijskih frekvenc za opravljanje mobilnih radijskih storitev UMTS/IMT-2000. Na javnem razpisu, ki je potekal med 9. junijem in 1. septembrom 2006, je Si.mobil oddal natančno projektno dokumentacijo in za uporabo frekvence UMTS ponudil 1,55 milijarde tolarjev (6.468.035 €). Si.mobil je na razpisu oddal najboljšo ponudbo tako glede cene kot tudi pokritosti prebivalstva z UMTS-om, so prepričani v Si.mobilu.
Več...
 
Nov prodajni center Si.mobil – Vodafone v Ljubljani
Si.mobil
torek, 12. september 2006
Si.mobil – Vodafone je v središču Ljubljane odprl nov prodajni center, ki v ospredje postavlja izkušnjo uporabnika z mobilno telefonijo, hitre in kakovostne storitve in prilagojeno ponudbo. Koncept novega centra bo osnova za nadaljnji razvoj prodajnih centrov Si.mobil – Vodafone v prihodnje, so sporočili iz podjetja.
Več...
 
EA Games na Vodafone live
Si.mobil
petek, 08. september 2006
Si.mobil – Vodafone je na portal Vodafone live! uvrstil 11 novih iger EA Games, in tako pomembno obogatil eno izmed temeljnih vsebin portala. Uporabniki si na svoj mobilni telefon sedaj lahko naložijo EA Air Hockey, EA SPORTSTM Tiger Woods PGA TOUR® 2006, Sports FIFA 2006, FIFA Street 2, FIFA World Cup 2006, SOCOM US Navy SEALs, Tetris®, Tetris Mania, The SimsTM 2, Yahtzee in Blastdown!.
Več...
 
Paket Orto Smart za mlade z novimi ugodnostmi
Si.mobil
torek, 29. avgust 2006
Si.mobil – Vodafone je svojo ponudbo za mlade obogatil z dodatnimi ugodnostmi. Poleg 5 SIT/min in 5 SIT/SMS so Orto Smart uporabniki sedaj deležni še 5.000 SIT popusta pri nakupu izbranih Orto Smart telefonov.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 195

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.