Amis


Alternativni ponudnik mednarodne telefonije
Amis
sreda, 07. julij 2004
Z današnjim dnem AMIS kot prvi alternativni operater na telefonskih priključkih Telekoma Slovenije ponuja možnost klicanja v tujino po znatno nižjih cenah. Vključitev AMIS-a v medomrežno povezavo s Telekomom Slovenije pomeni prvo resno konkurenco na področju fiksne telefonije in je prvi korak v procesu liberalizacije telefonskih storitev, so danes povedali predstavniki podjetja na novinarski konferenci.
Več...
 
Virusi in SPAM za 60% vse e-pošte
Amis
torek, 09. marec 2004
Podjetje Medinet, upravnik omrežja Amis, je objavilo podatke o prestreženi nezaželeni pošti in virusih v prvih mesecih tega leta. Po teh podatkih kar 60% pošte, ki jo prejema povprečni uporabnik, predstavlja škodljivo in nepotrebno pošto. Število in predvsem hitrost širjenja virusov se v zadnjem času vse bolj veča, tako, da se število okuženih sporočil podvaja že na vsaka dva meseca. Strokovnjaki ocenjujejo, da so virusi v letu 2003 povzročili škode za več kot 50 milijard dolarjev, kar je enkrat več kot v letu 2002. V letu 2004 pa je pričakovana številka še precej večja, so sporočili iz Medineta.
Več...
 
Amis napoveduje možnost internetnega mrka
Amis
četrtek, 29. januar 2004
Podjetje Medinet, lastnik omrežja Amis, obvešča uporabnike interneta, da je zaradi sprožitve novih virusov Mydoom.A in Mydoom.B v začetku februarja pričakovati težave pri dostopu do različnih spletnih strežnikov.  V primeru večje razširjenosti virusa pa lahko pride do preobremenitev večjega števila povezav in s tem do internetnega mrka.
Več...
 
S pomočjo F-Securea Amisove stranke še bolj varne
Amis
petek, 09. januar 2004
Podjetje F-Secure in Medinet sta objavila, da bosta na slovenskem tržišču ponujala avtomatizirane upravljane varnostne rešitve namenjene strankam podjetja Medinet pod imenom Amisov varovalni sistem. F-Secure je kot ponudnik varnostnih rešitev v Sloveniji že dobro poznan, saj so njegove protivirusne rešitve pri nas prisotne že dobrih 10 let.
Več...
 
Medinet obtožuje ATRP
Amis
ponedeljek, 08. december 2003
Agencija za telekomunikacije, radiodifuzijo in pošto RS (v nadaljevanju Agencija) je bila ustanovljena z namenom, da ustvari pogoje, ki bodo omogočali konkurenco na tržišču telekomunikacij. Agencija se na videz trudi in javnost ves čas prepričuje, da te pogoje ustvarja. V resnici so rezultati dela Agencije zelo klavrni, so v sporočilu za javnost zapisali v podjetju Medinet.
Več...
 
Medinet med 50 najhitreje rastočimi podjetji v srednji Evropi
Amis
torek, 11. november 2003
Podjetje Deloitte & Touche Tecnology je na svojih spletnih straneh objavilo rezultate programa 50 najhitreje rastočih podjetij na področju razvoja tehnologij v srednji Evropi. Med najhitreje rastoča podjetja v tej regiji sta se uvrstili dve slovenski podjetji.
Več...
 
Prenovljeni Amis.DSL še vedno zgolj za pravne osebe
Amis
sreda, 11. september 2002
Družba za telekomunikacije Medinet se je po poletnem uvajanju ADSL dostopov v internet za podjetja v Ljubljani, odločila za temeljito prenovo vseh treh paketov Amis.DSL. V novih Amis.DSL paketih bo uporabnikom na voljo predvsem višja hitrost povezave v internet (do 3072/768 kbit/s), statični IP naslov, brezplačna rezervna ISDN ali PSTN povezava v internet, več prostora na strežniku in veliko število dodatnih storitev.
Več...
 
Amis.dsl – trije paketi širokopasovnega dostopa v internet za podjetja
Amis
torek, 18. junij 2002
Družba za telekomunikacije Medinet se je po zelo uspešno zaključenem poslovnem letu 2001 in prvem četrtletju 2002 lotila novega izziva. Za vsa podjetja na področju Ljubljane so pripravili ugodno ponudbo širokopasovnih ADSL dostopov v internet, ki so jih poimenovali amis.dsl. Za vse slovenske uporabnike interneta pa so pri Medinetu temeljito grafično, vsebinsko in funkcionalno prenovili svoj portal www.amis.net.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 19

Borza

Telekom Slovenije (TLSG)
Sprememba: %
Enotni tečaj: €
Ponudba: €
Povpraševanje: €
Promet: €

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.