Incotel


Incotel se je pritožil ministru
Incotel
petek, 09. marec 2001
Danes naj bi Incotel na ministrstvo za informacijsko družbo vložil pritožbo proti Telekomu Slovenije, ker naj se slednji ne bi pogajal o medomrežni povezavi z drugimi operaterji telekomunikacijskih storitev in ugodil vsem razumnim zahtevam za medomrežno povezavo, ki obsegajo tudi vključitev na točkah omrežja, ki so drugačne ali druge od točk, ki jih operater storitev govorne telefonije ponuja večini operaterjev drugih telekomunikacijskih storitev.
Več...
 
Delovni sestanek med Incotelom in Telekomom
Incotel
četrtek, 22. februar 2001
Iz dobro obveščenih krogov smo izvedeli, da je danes bil pri predsedniku uprave Telekoma Slovenije, Marjanu Podobniku, na prvem res delovnem pogovoru komercialni direktor novomeškega Incotela, Zvonko Merhar.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 10 od 10

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.