Slušalka za najhrupnejša okolja
Motorola
četrtek, 09. maj 2002
Motorolina tekmovalna slušalka, zasnovana za uporabo v avtomobilskih in motorističnih dirkah (uporabljajo jo zlasti v ameriških tekmovanjih v kartingu), je zdaj na voljo tudi za komercialno uporabo v drugih industrijskih dejavnostih. Primerna je predvsem za okolja, v katerih je veliko hrupa in zato običajni mobilni telefoni niso ustrezni za prenos govora. Tekmovalna slušalka je narejena tako, da prenosa govora ne ovira niti tolikšna moč hrupa, kot ga povzroča brnenje motorjev v garažah in na tekmovalnih stezah. Zaradi svoje robustne in vzdržljive konstrukcije je idealna za uporabo v proizvodnih obratih ali na gradbiščih. Slušalko se lahko uporablja pri več kot 20 različnih Motorolinih prenosnih dvosmernih radiih.
Slušalko odlikuje mikrofon, ki zaduši hrup, in posebni gumb za govor, ki se ga poljubno vklaplja in izklaplja. Dvojni naušniki so globoki in imajo z gelom napolnjeno plombo, ki zmanjša hrup iz okolice, zagotavlja pa zmanjšanje hrupa za 24 dB.
Vir: Motorola
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.