Ericsson dobavitelj prvega irskega poslovnega DSL sistema
Ericsson
ponedeljek, 19. avgust 2002
Ericsson je sklenil 25 milijonov evrov vredno pogodbo s podjetjem Esat BT, irsko vejo podjetja BT Ignite ter se obvezal, da bo razvil prvo DSL (Digital Subscriber Line) rešitev, namenjeno posebej poslovnim uporabnikom na Irskem. BT Ignite bo s pomočjo DSL platforme kot prvi na Irskem ponujal dostop do interneta ter storitve prenosa podatkov in glasu za poslovne naročnike.
Ericsson je bil izbran za upravljanje, podporo in razvoj DSL rešitev, kar zajema opremo DSL, opremo za Voice over DSL, za integracijo glasu in podatkov prek iste DSL linije, naročniško opremo ter naprave za integrirani dostop za BT Ignitove uporabnike.
»BT Ignite bo na irskem poslovnem tržišču prvi ponudil storitve DSL. Navdušeni smo, da pri tem sodelujemo z Ericssonom,« poudarja Steve Andrews, predsednik Carrier and Networks pri BT Ignite. »Menimo, da je partnerski pristop ključnega pomena za razvoj naših omrežij, ki naj zagotavljajo kakovostne in stroškovno učinkovite storitve po vsej Evropi. Sodelovanje z vodilnim svetovnim dobaviteljem, podjetjem Ericsson, nam pomaga pri nadaljnjem razvoju naših storitev.«
»BT Ignite ima visoke zahteve glede tehnične brezhibnosti in delovanja, saj za zelo konkurenčno ceno zahteva kakovostne rešitve. Zadovoljni smo, da je prav Ericssonu uspelo zadovoljiti takšen standard,« je povedal Stefan Feniuk, podpredsednik Communications Solutions pri Ericssonu, in dodal, da se bo lahko BT Ignite z izborom Ericssona za svojega partnerja pri upravljanju celovitih DSL storitev, ki bodo temeljile na zmogljivih in zanesljivih rešitvah, dobro in stroškovno učinkovito pozicioniral na irskem in evropskih trgih, na katerih je povpraševanje po DSL storitvah vse večje.
Nekatere dele celotne Ericssonove omrežne ENGINE platforme bo zagotovil Ericssonov partner Zhone Technologies, Inc. DSL storitev je pri Esat BT na voljo že od 29. aprila 2002. Širjenje ponudbe DSL storitev je Esat BT zasnoval fazno, kot del nacionalnega načrta širitve storitev tega podjetja na glavna irska urbana območja.
Vir: Ericsson
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.