Mobitelova Internet Akademija
Mobitel
torek, 16. januar 2001
Mobitelova Internet Akademija bo prispevek družbe Mobitel za hitrejše uveljavljanje znanj s področja računalništva in sodobnih omrežnih tehnologij v slovenskem prostoru.
V družbi Mobitel si želijo biti nosilec novih tehnologij in znanj v slovenskem prostoru, vendar svoje vloge ne vidijo le pri uvajanju najsodobnejših storitev svojim uporabnikom. Kot visoko tehnološko podjetje si prizadevajo, da tehnološka in računalniška znanja ne bodo le privilegij, temveč pravica vseh. Izobraževanje je stalen proces, zlasti pri hitro se razvijajočih informacijskih in telekomunikacijskih tehnologijah, zato želi družba Mobitel okrepiti pretok teh znanj in izkušenj. Mobitelova internet akademija je zamišljena kot stičišče znanj, izkušenj in pobud s področja sodobnega računalništva ter internetnih tehnologij in storitev. Izobraževalni programi bodo zajemali interdisciplinarna predavanja in ustvarjalne delavnice, k sodelovanju pa bodo povabljeni vsi, ki lahko prispevajo svoja znanja in izkušnje pa tudi tisti, ki imajo ustvarjalne pobude ali zgolj željo po širitvi obzorij.
Internet ponuja številne možnosti za nove oblike poslovanja in vsakodnevnega življenja in le ustrezno pripravljeni bodo lahko izkoristili vse ponujene priložnosti. Družba Mobitel je prepričana, da bo Akademija pomemben korak v to smer.
Projekt je Anton Majzelj, direktor Mobitela, prvič javno omenil na okrogli mizi z naslovom Skupina Telekom: včeraj, danes, jutri, ko je mag. Mirana Krambergerja, podpredsednika uprave Telekoma Slovenije, imenoval kot primernega "zunanjega predavatelja" za njihovo Akademijo.
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.