Gigaset
Gigaset Communications Austria GmbH je nosilec licence za blagovno znamko Siemensa AG. Podjetje s sedežem v Münchnu proizvaja visokokakovostne izdelke pod blagovno znamko Siemens Gigaset. Nabor izdelkov vključuje klasične telefone, naprave za prenos zvoka s protokolom IP, usmerjevalnike, prehode, programske rešitve, pa tudi naprave WIMAX in domače medijske izdelke. Gigaset Communications je tržni vodja v Evropi za telefone DECT. Glavni proizvodni obrat je v mestu Bocholt v Nemčiji, kjer razvijajo in prodajajo izdelke Gigaset v skladu z najstrožjimi standardi kakovosti in varovanja okolja.

Gigaset Communications Austria GmbH je del družbe ARQUES Industries AG (http://www.arques.de/).Vrhunske povezave v poslovnem svetu: Gigaset DE380 IP R
Gigaset
četrtek, 16. oktober 2008
Telefon Gigaset DE380 IP R omogoča nizkocenovno in učinkovito komunikacijo, uporaba varnostnih standardov TLS (Transport Layer Security) in SRTP (Secure Real-Time Transport Protocol) s šifriranjem podatkov zagotavlja zanesljivo zaščito proti prisluškovanju.Družba Gigaset Communications predstavlja svoj prvi ožičeni telefon IP, ki ga je mogoče uporabljati z usmerjevalnikom ali v sistemu IP – Gigaset DE380 IP R. Opremljen je s priročno prostoročno funkcijo, tipkami za hitro klicanje in funkcijami, kot so konferenčni klici, klic na čakanju, preklapljanje med klici in posredovanje klicev. DE380 IP R je profesionalni pripomoček za potrebe vsakodnevnega pisarniškega dela. Z enostavno uporabo in namestitvijo ter ugodnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo je idealna rešitev za manjše in domače pisarne. Funkcija High Definition Sound Performance (HDSP) omogoča jasne klice VoIP z drugimi telefoni HDSP in daje občutek, kot bi bili s sogovornikom v istem prostoru.
Več...
 
Siemens je prodal še Gigaset
Gigaset
petek, 03. oktober 2008
Nemška družba ARQUES Industries AG s sedežem v bavarskem Starnbergu je zaključila nakup 80,2-odstotnega lastniškega deleža podjetja Siemens Home and Office Communication Devices GmbH & Co. KG (SHC) od družbe Siemens AG. Prenos lastniškega deleža je začel veljati 1. oktobra 2008, potem ko je posel potrdil evropski protikartelni urad. Siemens bo v novi podružnici družbe ARQUES obdržal 19,8-odstotni delež. Podjetje SHC je bilo v okviru nakupa preimenovano in se od 1. oktobra imenuje Gigaset Communications GmbH.
Več...
 

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.