S pomočjo F-Securea Amisove stranke še bolj varne
Amis
petek, 09. januar 2004
Podjetje F-Secure in Medinet sta objavila, da bosta na slovenskem tržišču ponujala avtomatizirane upravljane varnostne rešitve namenjene strankam podjetja Medinet pod imenom Amisov varovalni sistem. F-Secure je kot ponudnik varnostnih rešitev v Sloveniji že dobro poznan, saj so njegove protivirusne rešitve pri nas prisotne že dobrih 10 let.

“Naš cilj je strankam ponuditi zanesljive, kompletne in varne komunikacijske storitve. Individualne stranke pa tudi manjša podjetja velikokrat nimajo časa ali potrebnih znanj za vzdrževanje varnosti na svojih računalnikih. S tem, ko smo začeli ponujati upravljane varnostne storitve bomo zaščitili stranke pred vedno večjo nevarnostjo računalniških virusov in vdorov. Model zasnovan na mesečni naročnini nam bo omogočil, da strankam ponudimo zanesljivo varnost po dostopni ceni“ je povedal Blaž Zupan, tehnični direktor podjetja Medinet.

 

Eksponentna rast varnostnih tveganj na internetu, poleg virusov so tu še črvi, trojanski programi ter zunanji napadi, je povečala povpraševanje po avtomatiziranih in enostavnih varnostnih rešitvah. Posebno domači uporabniki in manjša podjetja  potrebujejo zaščito, primanjkuje pa jim časa in znanja, da bi svoj računalniški sistem nenehno nadgrajevali z zadnjimi varnostnimi zaščitami. Potrebujejo avtomatizirano rešitev, ki je na voljo kot storitev. Amisov varovalni sistem je rešitev na ključ, ki zagotavlja avtomatizirano varnost za prav vsakega uporabnika.

 

"Pri F-Secureu smo podrobno spremljali razvoj v državah srednje Evrope in ugotovili, da je, predvsem zaradi razširjenosti širokopasovnega dostopa do interneta, veliko povpraševanja po varnostnih storitvah med domačimi uporabniki. Medinet je zelo aktiven akter na slovenskem trgu in je med prvimi pri razvoju novih storitev. F-Secure je zadovoljen, da ima za partnerja podjetje, kot je Medinet, saj bomo lahko v prihodnosti skupno razvijali varnostne rešitve " je povedal Kimmo Alkio iz podjetja F-Secure.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.