»TELEFONIJA SLO-BREZPLAČNO« - do 700 minut
Amis
petek, 29. februar 2008
Amis je razširil svojo ponudbo z novimi paketi, ki združujejo eno ali več sodobnih storitev interneta, televizije in telefonije. Linija paketov je zasnovana tako glede na potrebe posameznika kot tudi družine in vključuje brezplačno telefonijo* Slo-brezplačno, širokopasovno internetno povezavo do 10Mb in razširjeno programsko shemo z 90-imi TV programi. Cenovno ugodnejši paketi so na voljo vsem uporabnikom v omrežju Amisa, so sporočili iz tega podjetja. Kot prvi v Sloveniji je Amis uvedel storitev Telefonija Slo-brezplačno, ki omogoča brezplačno telefoniranje v vsa domača fiksna omrežja 24 ur na dan, vsak dan v letu. Storitev Telefonija Slo-brezplačno omogoča 700 brezplačnih minut na mesec za telefonske klice v vsa slovenska fiksna omrežja.

Za vse ljubitelje raznovrstnih TV programov je Amis dopolnil obstoječo 50-programsko shemo Amis Televizije z naborom štiridesetih (40) dodatnih športnih, razvedrilnih, nacionalnih in lokalnih programov. Filmski navdušenci pa bodo odslej veseli odličnega filmskega kanala TV1000, ki predvaja filme 24 ur na dan, filmi pa so podnaslovljeni v slovenščini.

Prav tako je Amis v povprečju za 28% znižal cene dostopa v internet za vse nove in obstoječe uporabnike v omrežju Telekoma Slovenije.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.