Anton Majzelj
Kdo je kdo
Anton Majzelj


Izobrazba: univ. dipl. ing. kemije
Funkcija: ?


Anton Majzelj je bil rojen leta 1948. Diplomiral je na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo in po tem študiral še na ljubljanski Ekonomski fakulteti. V tem času je bil zaposlen v ljubljanski Iskri, in sicer kot programer analitik, kasneje pa je opravljal delo vodje planske službe. Nato je 14 let delal v podjetju Varnost, sprva kot pomočnik direktorja za finance, nato kot direktor splošnih služb in namestnik generalnega direktorja in nato kot direktor podjetja. Z ustanovitvijo Mobitela v letu 1992 se je v družbi zaposlil kot komercialni in finančni direktor, nato pa je postal njen direktor. Je član v naslednjih nadzornih svetih: Pivovarne Union, Gorenje, RTV Slovenije, IEDC (Poslovna šola Bled) ter član upravnega odbora društva Manager.

Do 1.2.2004 član uprave matičnega Telekoma Slovenije.

31.5.2006 ga je nadzorni svet odpoklical z mesta direktorja družbe Mobitel d.d.

Razlogi za odstavitev so razhajanja mnenj in načrtov glede prihodnosti največjega slovenskega mobilnega operaterja predvsem pa skupine Telekom Slovenije.

 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.