Motorolina telefona posvečena Harley Davidsonu
Motorola
četrtek, 24. april 2003
Motorola je predstavila dva popolnoma nova, posebej prilagojena mobilna telefona V60i. Temeljita na enem izmed najpopularnejših modelov v Severni Ameriki in sta na voljo v črno usnjeni in kromirani izvedbi. Posvečena sta stoti obletnici ikone ameriških motoristov, Harley-Davidsonu in imata vgraviran tudi Harleyev logotip. Telefon Harley Davidson Motorola, morda bo na prodaj tudi pri nas. Niko?Pri Harley-Davidsonu so mnenja, da je bil mobilni telefon v lanskem letu eden izmed vodilnih produktov, ki označujejo življenjski stil svobode in ga predstavljajo tudi njihovi motorji. Nove mobilne telefone bo v začetku moč kupiti pri pooblaščenih prodajalcih podjetja Harley-Davidson, v povezavi s podjetjem American Wireless Inc. ali jih bodo lahko kupili tudi slovenski ljubitelji teh motorjev pa še ni znano.
Modela V60i, izdelana posebej za to priložnost, ponujata poleg možnosti telefoniranja še celo vrsto zanimivih opcij. Navdušenci nad Harley-Davidsonom bodo imeli priložnost izbirati med različnimi posebej v ta namen izbranimi melodijami zvonjenja, ki so zasnovane po priljubljenih popevkah iz motorističnih krogov, tako imenovanih »road songs«. Telefon je opremljen tudi z večino standardnih funkcij. Uporabnik ima možnost sestaviti lastno glasbo ali si prenesti katerokoli izmed bogate zaloge, ki se najde na internetu. Za kratkočasenje so na voljo že vgrajene igre, po želji pa lahko uporabnik naloži tudi nove igre z Java 2 Platform Micro Edition (J2ME) tehnologijo. Omogočen je dostop do interneta, kjer lahko dobite najrazličnejše koristne informacije o vremenu, stanju na cestah in vsem ostalem, kar lahko koristno uporabite na potovanju z motorjem. Uporabniki lahko pri Motoroli dobijo najrazličnejše dodatke za svoj telefon, kot so na primer MP3 predvajalnik, radijski sprejemnik, set za prostoročno telefoniranje in podobno.
Nove Harley-Davidson modele Motorolinih telefonov bodo ameriški kupci lahko uporabljali tudi v Evropi (in načeloma obratno), saj poleg standardov Code Division Multiple Access (CDMA) in Time Division Multiple Access (TDMA), podpira tudi naš standard Global System for Mobile Communications (GSM).
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.