Mobitel


Prek info postaje do razmer na smučiščih
Mobitel
sreda, 14. november 2001
Mobitelova glasovna info postaja bo z jutrišnjim dnem, ko se tudi uradno začne smučarska sezona, klicateljem poleg informacij o aktualnem dogajanju, športu, vremenskih razmerah, horoskopu in kinosporedu, ponujala tudi podatke o razmerah na slovenskih smučiščih. Snežni telefon je za naročnike Mobitel GSM in Mobiuporabnike dosegljiv prek splošne številke 18 25 00, podatke o višini snega na posameznih slovenskih smučarskih centrih pa je mogoče izvedeti tudi s klicem na direktno številko.
Več...
 
Mobitel in Vega dogovorila nacionalni roaming
Mobitel
petek, 09. november 2001
Družbi WWI Slovenija in Mobitel sta danes podpisali pogodbo o nacionalnem roamingu. S podpisom pogodbe bodo tako bodoči uporabniki Vege v Sloveniji lahko uporabljali GSM omrežje družbe Mobitel na območju Slovenije, kjer še ni prisoten signal GSM 1800 omrežja družbe WWI Slovenija.
Več...
 
Tudi Mobitel ceneje za poslovneže
Mobitel
petek, 09. november 2001
Mobitelovo poslovno omrežje MPO je mobilno navidezno zasebno omrežje (angl. MVPN - Mobile Virtual Private Network) znotraj Mobitelovega GSM omrežja. Do 31. marca 2002 velja za klice znotraj MPO enega naročnika poseben popust: cena minute klica je znižana iz 4,78 na samo 0,78 tolarjev na minuto!
Več...
 
Mobitel bo obračunaval vsakih 15 sekund
Mobitel
ponedeljek, 29. oktober 2001
S 1. novembrom bo tudi družba Mobitel - tako kot pred njo že Si.mobil - prešla iz dosedanjega sekundnega intervala (takta) na 15-sekundni. Način obračunavanja bo tako "poenoten z drugim operaterjem mobilne telefonije v Sloveniji in tudi z veliko večino GSM operaterjev v drugih evropskih državah".
Več...
 
GPRS z naročnino od 1. novembra
Mobitel
ponedeljek, 22. oktober 2001
S 1. oktobrom je Mobitel pričel z obračunavanjem storitve paketnega prenosa podatkov GPRS. Ta tarifni model, v okviru katerega se mesečna naročnina ne zaračunava, so pri Mobitelu poimenovali GPRS WAP/Internet. Po novem pa sta ponudbi dve: GPRS WAP/Internet ali GPRS-Pro, ki ima tudi naročnino. V Mobitelu svetujejo, da se za slednjo odločijo predvsem tisti, ki storitev prenosa podatkov uporabljajo redno.
Več...
 
Mobimilionar
Mobitel
sreda, 17. oktober 2001
Pri devetem vprašanju, kako se imenuje človek brez domovine;vsi odgovori so napačni !!! In če reklamiraš, ti povedo, da naj vložiš pismeno pritožbo...he, he, čemu....komu ??? in kaj bom imel od tega!?!?
Več...
 
Mobitelova akademija odpira vrata
Mobitel
torek, 16. oktober 2001
Mobitelova akademija odpira vrata vsem, ki jih zanimajo mobilne komunikacije in že imajo ustrezno predhodno znanje. Da bi mladim ljudem z nekaj predhodnega znanja in željo po izpopolnjevanju ponudili možnost, da preizkusijo svoje zamisli in utrdijo svoje znanje na delujočih sistemih, Mobitel z oktobrom ustanavlja Mobitelovo akademijo. Projekt bo družba Mobitel izvajala v sodelovanju z obema slovenskima univerzama.
Več...
 
Za nove naročnike Penzion paketa nov, zmogljivejši mobilnik
Mobitel
petek, 12. oktober 2001
Naročniki Penzion paketa so po navedbah Mobitela pokupili vse mobilne telefone Ericsson R310s, zato bo z naslednjim petkom za nove naročnike Penzion paketa v akciji nov, zmogljivejši mobilnik. Od petka, 19.10. 2001 bo tako novim naročnikom Penzion paketa pod istimi pogoji in po ceni 999 tolarjev na voljo še zmogljivejši WAP telefon Ericsson T20e.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 21 22 23 24 25 26 27 28 Naprej > Konec >>

Rezultati 169 - 176 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.