Mobitel


Mobitelova Internet Akademija
Mobitel
torek, 16. januar 2001
Mobitelova Internet Akademija bo prispevek družbe Mobitel za hitrejše uveljavljanje znanj s področja računalništva in sodobnih omrežnih tehnologij v slovenskem prostoru.
V družbi Mobitel si želijo biti nosilec novih tehnologij in znanj v slovenskem prostoru, vendar svoje vloge ne vidijo le pri uvajanju najsodobnejših storitev svojim uporabnikom. Kot visoko tehnološko podjetje si prizadevajo, da tehnološka in računalniška znanja ne bodo le privilegij, temveč pravica vseh.
Več...
 
Do uporabnikov omrežja Mobitel NMT le še prek klicne številke 050
Mobitel
petek, 29. december 2000
V omrežju Mobitel NMT bo od 1. januarja 2001 delovala le še nova klicna številka 050, klici na staro klicno številko 0609 pa bodo preusmerjeni na avtomatični odzivnik, ki bo klicočega opozarjal, naj kliče na novo klicno številko, so sporočili iz Mobitela.
Več...
 
Mobitelovi omrežji uporablja že milijon Slovencev
Mobitel
sreda, 27. december 2000
Na današnji dan Mobitelovi omrežji uporablja skupno 1.001.671 Slovencev, od tega analogno omrežje Mobitel NMT 41.134 naročnikov, omrežje Mobitel GSM pa 344.787 naročnikov, 553.981 uporabnikov predplačnega sistema Mobi in 61.769 naročnikov ponudnika storitev Debitela.
Gostota Mobitelovih uporabnikov je tako presegla 50 odstotkov slovenskega prebivalstva: to je podatek praktično brez primere v svetovnem merilu, saj večina drugih evropskih operaterjev nima tako visokega deleža uporabnikov. Delež uporabnikov mobilnih telekomunikacij v Sloveniji je bistveno višji kot v drugih državah Srednje in Vzhodne Evrope in je primerljiv s tistim, ki ga dosegajo države Evropske unije.
Več...
 
Motorola V.2288 za 4 tolarje
Mobitel
sreda, 20. december 2000
Že več kot dvajset odstotkov rednih naročnikov omrežja Mobitel GSM je izkoristilo možnost sklenitve družinskega bonusa. Med njimi pa je veliko tudi takih, ki so to možnost izkoristili v celoti, se pravi, da so na svoje naročniško razmerje vezali tri družinske člane. V Mobitelu so se zato odločili, da število možnih družinskih bonusov povečajo na štiri. Hkrati so v Mobitelu za prve naročnike, ki bodo sklenili četrti družinski bonus, pripravili akcijo, v okviru katere lahko mobilni telefon Motorola V.2288 kupijo za 4 tolarje. Mobilnik, ki je zaklenjen na omrežje Mobitel GSM, je po omenjeni ceni do odprodaje zalog na voljo vsem naročnikom, ki bodo četrti družinski bonus sklenili za vsaj 25 mesecev. Novi lastniki mobilnika z FM radiem pa lahko postanejo v vsakem izmed Mobitelovih centrov po vsej Sloveniji.
 
<< Začni < Nazaj 21 22 23 24 25 26 27 28 Naprej > Konec >>

Rezultati 217 - 220 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.