Ericsson
Ericsson je vodilni svetovni ponudnik tehnologij in storitev telekomunikacijskim operaterjem. Kot vodilni ponudnik mobilnih tehnologij druge in tretje generacije Ericsson nudi komunikacijske storitve in upravlja omrežja, ki služijo več kot 195 milijonom uporabnikov. Ponudba podjetja vsebuje infrastrukturne tehnologije za mobilna in stacionarna omrežja ter širokopasovne in večpredstavnostne rešitve za operaterje, podjetja in razvijalce. Skupno podjetje Sony Ericsson končnim uporabnikom zagotavlja osebne mobilne naprave z različnimi funkcijami.

Ericsson svojo vizijo 'komunikacije za vse' uresničuje z inovacijami, tehnologijami in trajnostnimi poslovnimi rešitvami. Deluje v 175 državah, več kot 70.000 zaposlenih pa je leta 2007 ustvarilo prihodek 27,9 milijard dolarjev (188 milijard švedskih kron). Ericsson, ki je bil ustanovljen leta 1876 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem, je uvrščen na borzah OMX Nordic Exchange Stockholm in NASDAQ.

Za več informacij obiščite www.ericsson.com ali http://www.ericsson.mobi/.  Sony Ericsson predstavil napravo za prostoročno telefoniranje Bluetooth™
Ericsson
petek, 19. oktober 2001
Sony Ericsson je včeraj predstavil nov Ericssonov Bluetooth™ Handsfree HBH-20, ki pomeni nov pristop k uporabi tehnologije Bluetooth. Vsa elektronika je vgrajena v aparat velikosti polovice kreditne kartice. Bluetooth Handsfree lahko enostavno pripnemo na obleko in ga nosimo povsem naravno kot ogrlico ali uro. Handsfree bo na trgu od začetka novembra letos.
Več...
 
Ustanovljeno podjetje Sony Ericsson Mobile Communications
Ericsson
torek, 02. oktober 2001
Iz Ericssona so sporočili, da je včeraj začelo delovati podjetje Sony Ericsson Mobile Communications, skupna naložba Ericssona in Sonyja. Z nadgrajevanjem uspešnosti inventivnih družb mater, bo hčerinsko podjetje uporabnikom ponujalo nove načine mobilnega multimedijskega komuniciranja.
Več...
 
Ericsson T 66 - najmanjši mobilni telefon doslej
Ericsson
ponedeljek, 24. september 2001
Ericsson je danes predstavil svoj najmanjši in najlažji mobilni telefon doslej, model T 66, ki ga lahko spravimo tudi v najmanjši žep. Od oktobra letos bo na voljo v dveh barvah: srebrni (Silver Supreme) in škrlatni (Purple Passion).
Več...
 
Ericsson T65
Ericsson
četrtek, 06. september 2001
Ericsson je na včerajšnjem srečanju Tecnology and Strategy Summit v Londonu predstavil novi model GPRS telefona T65, ki omogoča one-button dostop do mobilnega interneta. Ericssonov model T65 je zmogljiv WAP telefon sodobnega dizajna, ki mladim uporabnikom omogoča hiter in enostaven dostop do mobilnega interneta. Opremljen je tudi z najnovejšimi zmožnostmi za nove načine druženja in dostopa do informacij. Na trgih z omrežji GSM 900/1800 bo na voljo v zadnjem četrtletju letošnjega leta.
Več...
 
Ericsson predstavil Chatpen™ CHA-30
Ericsson
četrtek, 21. junij 2001
V Ericssonu so predstavili prvo digitalno pero na svetu, Chatpen™ CHA-30. S pomočjo brezžične tehnologije Bluetooth in omrežja GPRS lahko Chatpen prenaša z roko pisana besedila in vzpostavlja povezavo z mobilnimi telefoni, računalniki in internetom. Tehnologija Chatpen nudi široko paleto novih SMS, faks, e-mail in podatkovnih storitev.
Več...
 
Ericsson je prejel nagrado Bluetooth 2001
Ericsson
četrtek, 07. junij 2001
Ericsson je ponosni prejemnik nagrade Bluetooth. Prejel jo je 5. junija na kongresu Bluetooth v Monte Carlu. Prihajajoči mobilni telefon T39 je dobil nagrado v kategoriji “Najboljši uporabniški izdelek ali aplikacija”. Pred dnevi pa je Ericsson najavil tudi svoj novi koncept mobilnih komunikacij za uporabnike: Bluetooth Local Infotainment Point (BLIP).
Več...
 
Ericsson in Sony podpisala pismo o nameri
Ericsson
torek, 24. april 2001
Ericsson in Sony sta danes skupaj sporočila, da sta podpisala pismo o nameri s katerim potrujeta namen ustanovitve novega podjetja, ki bo zajel oddelke mobilnih telefonov iz obeh podjetij. Novo podjetje se bo imenovalo Sony Ericsson Mobile Communications in bo v enakih deležih last Ericssona in Sonyja.
Več...
 
Ericsson bo odpuščal
Ericsson
sreda, 18. april 2001
Švedski telekomunikacijski gigant Ericsson naj bi v petek skupaj s trimesečnimi poslovnimi rezultati sporočil tudi število delavcev, ki jih bo odpustil. Nekateri viri navajajo tudi možnost, da bi bilo odpuščenih do 30.000 delavcev, kar je skoraj tretjina od 140.000 zaposlenih.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 55

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.