Štirje novinci predstavljeni na CeBIT-u
Ericsson
četrtek, 22. marec 2001
Danes je na novinarski konferenci na prireditvi CeBIT podjetje Ericsson najavilo štiri nove prenosne telefone. Njihove oznake so T68, T39, T29 in T20e. Predstavitev je vodil Torbjörn Nilsson, podpredsednik marketinga in strateškega razvoja in je zatrdil, da naj bi se telefoni pojavili na trgu še pred koncem letošnjega leta.
Model T68 je Ericssonov prvi prenosni telefon z barvnim zaslonom, podporo za multimedijska sporočila (angl. Multimedia Messaging Service - MMS) in sposobnostjo digitalne obdelave slik in zvoka.
Ericssonov drugi prenosni telefon, ki podpira GPRS, je T39, deluje na vseh frekvencah GSM in podpira tudi HSCSD (angl. high-speed circuit-switched) omrežja. Ima tudi vgrajen vmesnik Bluetooth za brezžično komunikacijo.
Tretji predstavljen prenosni telefon je T29 in je prvi telefon, ki podpira t.i. izboljšan sporočilni sistem (angl. Enhanced Messaging Service - EMS), ki omogoča pošiljanje slik ter zvoka na drug prenosni telefon.
Zadnja novost T20e je izboljšana različica telefona T20, z dodanimi možnostmi izboljšanega sporočilnega sistema (Enhanced Messaging services - EMS), mobilnega klepetanja (Mobile Chat), dodana varnost za WAP ter nova igra. Telefon T20e naj bi bil dosegljiv v drugem četrtletju letošnjega leta.
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.