Nokia
Nokia je vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, ki narekuje preoblikovanje in rast zbliževanja internetne in komunikacijske industrije. Izdelujemo širok nabor mobilnih naprav, s pomočjo katerih ljudem omogočamo izkušnje, povezane z glasbo, navigacijo, videom, televizijo, slikovnimi vsebinami, igrami, poslovno mobilnostjo in drugim. Za nas je ključnega pomena razvijanje in širjenje ponudbe na področje potrošniških spletnih storitev in programskih rešitev za podjetja. Uporabnikom nudimo tudi opremo, rešitve in storitve za komunikacijska omrežja preko Nokia Siemens Networks.

Nokia 6020 zabava za poslovneže
Nokia
nedelja, 07. november 2004
Nokia predstavila predstavila telefon Nokia 6020 z vgrajeno digitalno kamero. Skupaj s prefinjeno in hkrati praktično obliko prinaša ta telefon uporabnikom tudi vse sodobne tehnologije tako za zasebne kot za poslovne potrebe.
Več...
 
Nokia 3230 za nekoliko drugačne
Nokia
nedelja, 07. november 2004
Nokia je predstavila še en mobilni telefon iz palete telefonov, ki imajo vgrajene kvalitetne digitalne kamere. Nokia 3230 ponuja digitalno kamero z ločljivostjo milijon pik, ki omogoča snemanje videov in njihovo urejanje.
Več...
 
Nokia predstavila multimedijski telefon Nokia 7710
Nokia
nedelja, 07. november 2004
Na letnem srečanju Nokia Mobility Conference v Monaku in na enakem dogodku v Bankoku je Nokia predstavila pametni multimedijski telefon Nokia 7710 z širokim zaslonom, ki je občutljiv na dotik. Izjemno širok in kvaliteten zaslon z 65.536 barvami zagotavlja uporabniku prijetno uporabo tudi pri zahtevnejših nalogah.
Več...
 
Komunikator Nokia 9500 za brezžična omrežja
Nokia
nedelja, 07. november 2004
Komunikator Nokia 9500 je dobil dovoljenja in certifikate IEEE802-11b in WPA (Wireless Protected Access) zveze Wi-Fi Alliance. Komunikator Nokia 9500 je prvi mobilni aparat delujoč tako v mobilnem omrežju kot v brezžičnem omrežju LAN, ki je prejel te certificate.
Več...
 
Intel za razvoj platforme serije 60 za pametne telefone 3G
Nokia
sreda, 06. oktober 2004
Intel, Nokia in Symbian bodo sodelovali pri razvoju pametnih telefonov, ki temeljijo na platformi Nokia serije 60, saj se je Intel pred kratkim pridružil skupini Nokia Series 60 Product Creation Community so sporočila podjetja včeraj na prireditvi Symbian Expo v Londonu.
Več...
 
Mobinost na področju digitalne fotografije
Nokia
četrtek, 30. september 2004
Nokia je razstavila svojo paleto pametnih naprav, ki podpirajo digitalne podobe in tiskanje, katere vodilni produkt je nov telefon Nokia 6670, pametni telefon z ločljivostjo milijon pik. S prvo predstavitvijo na največjem mednarodnem fotografskem sejmu fotokina v nemškem Kölnu je Nokia pokazala, da bo tudi v prihodnje svojim uporabnikom ponujala mobilne rešitve za snemanje, urejanje, pregledovanje, tiskanje in shranjevanje podob.
Več...
 
Pametni mobilnik Nokia 6670
Nokia
petek, 24. september 2004
Nokia je predstavila nov mobilni telefon iz svoje palete pametnih telefonov, ki ga odlikuje izjemno kvaliteten vgrajen digitalni fotoaparat. Nov mobilnik Nokia 6670, ki se ponaša z naprednimi funkcijami in kvalitetno kamero z ločljivostjo milijon pik (1.152 x 864 pik), je idealno in zanesljivo orodje za ustvarjanje ravnotežja med poslom in družabnim življenjem.
Več...
 
Nokia 9300 najpametnejši med pametnimi?
Nokia
četrtek, 09. september 2004
Nokia je predstavila telefon Nokia 9300, pametni telefon, ki ga odlikujeta prefinjeno oblikovanje in izpopolnjena tehnologija. Z izjemnimi glasovnimi in podatkovnimi funkcijami naj bi ponujala nova Nokia 9300 najboljše v enem samem aparatu za vse uporabnike, ne glede na njihov življenjski stil in delovno okolje.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 32 od 62

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.