Nokia
Nokia je vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, ki narekuje preoblikovanje in rast zbliževanja internetne in komunikacijske industrije. Izdelujemo širok nabor mobilnih naprav, s pomočjo katerih ljudem omogočamo izkušnje, povezane z glasbo, navigacijo, videom, televizijo, slikovnimi vsebinami, igrami, poslovno mobilnostjo in drugim. Za nas je ključnega pomena razvijanje in širjenje ponudbe na področje potrošniških spletnih storitev in programskih rešitev za podjetja. Uporabnikom nudimo tudi opremo, rešitve in storitve za komunikacijska omrežja preko Nokia Siemens Networks.

Postavitev radijskega sistema TETRA
Nokia
petek, 15. junij 2001
Ljubljansko podjetje MIBO Komunikacije in proizvajalec NOKIA Networks obveščata, da bo ob obisku predsednikov Georga Busha in Vladimirja Putina v Ljubljani eno omembnih vlog pri komuniciranju varnostnih služb odigrala tudi postavitev radijskega sistema TETRA.
Več...
 
Nokia predstavila tri nove telefone
Nokia
sreda, 21. marec 2001
Nokia na letošnjem CeBITu predstavlja tri nove telefone. To so lični model Nokia 3330, profesionalni Nokia 6310 in moderni Nokia 8310.
Več...
 
Nokia zmanjšala napovedi za 50 milijonov telefonov
Nokia
petek, 16. marec 2001
Nokia ocenjuje, da naj bi letos zaradi pešanja svetovne prodaje vsi proizvajalci prenosnih telefonov na svetu prodali med 450 in 500 milijonov aparatov in ne 500 do 550 milijonov, skratka 50 milijonov manj, kot so menili januarja.
Več...
 
Nokia seli proizvodnjo v Korejo in Mehiko
Nokia
ponedeljek, 05. februar 2001
Največji svetovni proizvajalec mobilnih telefonov Nokia namerava del proizvodnje telefonov iz ZDA preselil v Južno Korejo in Mehiko. V dveh tovarnah, ki ju ima Nokia v Texasu, bo zato v naslednjih petih mesecih izgubilo delo okoli 800 delavcev.
Več...
 
Nokia lani prodala 128 milijonov mobilnih telefonov
Nokia
četrtek, 25. januar 2001
Vodilni svetovni proizvajalec mobilnih telefonov Nokia je še povečal prednost pred tekmeci, saj je lani prodal 128 milijonov mobilnih telefonov, kar je za 64 odstotkov več kot kot leta 1999.
Več...
 
Telenor je izbral Nokio za dobavitelja opreme DSL
Nokia
torek, 09. januar 2001
Podjetje Nokia, vodilni svetovni proizvajalec opreme in tehnologije DSL (digital subscriber line ), je podpisalo krovni dogovor z norveškim Telenor Telecom za dobavo opreme za DSL omrežje. Po dogovoru, ki velja za prihodnji dve leti, bo Nokia dobavljala koncentratorje oz. DSLAM-e Nokia D50e (Digital Subscriber Line Access Multiplexer), vrsto terminalske opreme oziroma modemov in rešitev kot sta NetAct in LoopMaster.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 62 od 62

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.