Nokia
Nokia je vodilna svetovna družba na področju mobilnih komunikacij, ki narekuje preoblikovanje in rast zbliževanja internetne in komunikacijske industrije. Izdelujemo širok nabor mobilnih naprav, s pomočjo katerih ljudem omogočamo izkušnje, povezane z glasbo, navigacijo, videom, televizijo, slikovnimi vsebinami, igrami, poslovno mobilnostjo in drugim. Za nas je ključnega pomena razvijanje in širjenje ponudbe na področje potrošniških spletnih storitev in programskih rešitev za podjetja. Uporabnikom nudimo tudi opremo, rešitve in storitve za komunikacijska omrežja preko Nokia Siemens Networks.

En milijon mobilnih igralnikov Nokia N-Gage
Nokia
sreda, 01. september 2004
Nokia je danes objavila, da je prodala en milijon mobilnih igralnikov Nokia N-Gage in N-Gage QD. Nokia je začela prodajati mobilne igralnike N-Gage pred enajstimi meseci. Milijon prodanih aparatov je pomemben mejnik v svetu mobilnega igralništva. Združitev mobilnega igralnika z novimi tehnologijami, ki jih ponujajo t.i. pametni telefoni, je dala igralcem po vsem svetu revolucionarno možnost nove mobilne izkušnje večigralstva.
Več...
 
Nokia deset let na newyorški borzi
Nokia
četrtek, 08. julij 2004
Nokia, prvo finsko podjetje, ki je kotiralo na newyorški borzi, praznuje deseto obletnico trgovanja. Ob tem je 6. julija, naznanila tudi odprtje pisarne v New Yorku.
Več...
 
Letno splošno srečanje Nokie
Nokia
nedelja, 28. marec 2004
Minuli teden je v Helsinkih potekalo letno srečanje korporacije Nokia – Nokia Annual General Meeting (AGM), na katerem je Jorma Ollila, predsednik uprave in generalni direktor korporacije, izpostavil spremembe v mobilni industriji, prihodnjo strategijo Nokie in njeno preoblikovanje v preteklosti. Predstavili pa so tudi poslovne rezultate za leto 2003.
Več...
 
Pameten telefon Nokia 7610
Nokia
petek, 19. marec 2004
Na letošnjem CeBIT-u, ki trenutno poteka v nemškem Hannovru, je Nokia predstavila eleganten in pameten telefon Nokia 7610, ki je prvi telefon iz finske korporacije, ki ponuja izrazito kvalitetne fotografije, in sicer ločjivost 1.152 X 864 pik. Predstavljen telefon zagotavlja uporabnikom hitro, kvalitetno in enostavno snemanje fotografij, njihovo urejanje, tiskanje, shranjevanje in pošiljanje.
Več...
 
Nokia in 3GSM svetovni kongres
Nokia
torek, 24. februar 2004
Finska Nokia je na svetovnem kongresu mobilne telefonije v Cannesu predstavila najnovejše razvojne dosežke. Nokia NetAct, Series 60 Complete Design Model, Series 60 Reference Implementation in i.300-20 Innovative Convergence so le nekatere izmed novosti, ki bodo povečale potenciale mobilne telefonije.
Več...
 
Nokia in Polar za športnike
Nokia
petek, 06. februar 2004

Nokia in Polar Electro sta naznanila sodelovanje, ki bo olajšalo življenje športnikom. Rezultat sodelovanja je brezžično povezovanje med najavljenim mobilnim telefonom Nokia 5140 in Polarjevimi produkti kot sta Polar S625X Running Computer in S725 Cycling Monitor.

Več...
 
Nokia prodala 55,3 milijona mobilnih telefonov v zadnjem četrtletju 2003
Nokia
petek, 09. januar 2004

Nokia je včeraj objavila, da je v zadnjem četrtletju leta 2003 presegla pričakovano prodajo in dobiček. Skupna prodaja skupine Nokia je tako v zadnjem četrtletju 2003 znašala okoli 8,8 milijarde evrov, kar je približno na ravni istega obdobja lani lanskega leta.

Več...
 
Pannon GSM in Nokia
Nokia
sreda, 15. oktober 2003
Nokia in madžarski mobilni operater Pannon GSM nadaljujeta z razvojem omrežja tretje generacije (3G) na Madžarskem.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 62

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.