Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodilni svetovni proizvajalec omrežne internetne opreme, ki spreminja način, kako se ljudje povezujemo, komuniciramo in sodelujemo. Več informacij o podjetju Cisco lahko najdete na spletnem mestu http://www.cisco.com.

Slovenski Cisco se je preselil
Cisco Systems
sreda, 11. oktober 2006
Slovenska podružnica podjetja Cisco Systems se je 2. oktobra 2006 preselila v nove poslovne prostore. Nova lokacija pisarne se nahaja na Bravničarjevi 13 v Ljubljani - poslovni zgradbi Modra hiša - v Šiški.
Več...
 
Visoka rast in selitev slovenske podružnice Cisco Systems
Cisco Systems
petek, 22. september 2006
Slovenska pisarna Cisco Systems je v poslovnem letu 2006 presegla začrtane plane in dosegala visoko rast na številnih področjih. Po uspehu najbolj izstopata področji poslovnih uporabnikov (»commercial«) in ponudnikov storitev. Med Ciscovimi tehnologijami sta poleg stikal in usmerjevalnikov prodajno najbolj uspešni še Cisco Unified Communications (IP telefonija) in Wireless LAN. Preseganje poslovnih ciljev in širitev lokalne ekipe je imelo za posledico pretesno obstoječe delovno okolje, zato se oktobra selijo v večje poslovne prostore.
Več...
 
Cisco napada mala in srednja podjetja
Cisco Systems
torek, 20. september 2005
Cisco Systems je zaradi potrebe po inteligentnih, enostavnih in varnih omrežnih rešitvah, ki so zasnovane posebej za majhna in srednje velika podjetja (SMB – small and medium business) ter podjetja srednjega trga, predstavil rešitev Cisco Business Communication Solution (komunikacijska rešitev za podjetja). Rešitev zajema posebej prirejeno družino proizvodov, storitev, podpore in možnosti financiranja, ki podjetjem pomagajo, da obvladujejo stroške, izboljšajo operativno učinkovitost in hkrati pridobijo konkurenčno prednost. Ni odveč razumeti, da v t.i. SMB skupino Cisco šteje podjetja z 20 do 250 zaposlenimi. 
Več...
 
Cisco Systems praznuje 20. obletnico
Cisco Systems
četrtek, 16. december 2004
Podjetje Cisco Systems je 10. decembra obeležilo 20. letnico svojega obstoja. Ciscova tehnologija predstavlja temelj za računalniška omrežja, ki so sestavni del poslovnih, izobraževalnih, vladnih in domačih komunikacij. Ob pripravah na 20. obletnico korporativne kulture udejstvovanja ter vračanja lokalnim skupnostim, v katerih živijo in delujejo, je predsednik in izvršni direktor Cisca John Chambers izzval vse zaposlene po celem svetu, naj en dan s prostovoljnim delom posvetijo svoji skupnosti.
Več...
 
Cisco Systems je opremil Reuters
Cisco Systems
ponedeljek, 06. december 2004
Cisco Systems je objavil, da je s prodajo svoje tri milijonte licence poenotenega odjemalca za komuniciranje Cisco Unity dosegel še eno prelomnico. Prelomna licenca programa Cisco Unity je bila prodana največji tiskovni agenciji na svetu, Reuters Group plc.
Več...
 
Cisco Systems prevzema podjetje Actona Technologies
Cisco Systems
petek, 16. julij 2004
Podjetje Cisco Systems je objavilo dokončen dogovor o prevzemu podjetja Actona Technologies iz Los Gatosa, Kalifornija. Podjetje Actona razvija programsko opremo za datotečne storitve v geografsko oddaljenih omrežjih (WAN), ki omogoča upravljanje s podatki med oddaljenimi pisarnami. Ciscove rešitve oddaljenim poslovalnicam (Full Service Branch) že omogočajo popolne storitve, ki združujejo povezljivost WAN z napredno omrežno varnostjo, z govorno IP komunikacijo ter s poslovnimi aplikacijami in storitvami za pospeševanje video prenosov na običajni platformi.
Več...
 
Cisco Systems prišel v Guinnessovo knjigo rekordov
Cisco Systems
petek, 02. julij 2004
Podjetje Cisco Systems, Inc. je objavilo, da je Guinnessova knjiga rekordov (Guinness World Records) potrdila Cisco Carrier Routing System (CRS-1) kot najzmogljivejši internetni usmerjevalniški sistem na svetu. CRS-1 zmore prepustnost 92 terabitov na sekundo (92 trilijonov bitov na sekundo), zasnovan pa je bil za 100-krat večjo kapaciteto, kot je bilo to mogoče do zdaj. Tako je Cisco CRS-1 postal prva omrežna tehnologija, ki jo je Guinnessova knjiga rekordov, avtoriteta na področju beleženja rekordnih dosežkov v svetu, uvrstila na seznam.
Več...
 
Ganser o tehnoloških izzivih in priložnostih pristopnic EU
Cisco Systems
sreda, 17. marec 2004
Michael Ganser, podpredsednik družbe Cisco Systems za centralno in vzhodno Evropo je govoril o priložnostih, ki jih imajo vzhodno evropske države, da bi dohitele zahodne sosede. Intervju so posredovali iz podjetja kot sporočilo za javnost in mi vam ne mislimo tajiti, kaj želijo povedati...
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 48

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.