Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodilni svetovni proizvajalec omrežne internetne opreme, ki spreminja način, kako se ljudje povezujemo, komuniciramo in sodelujemo. Več informacij o podjetju Cisco lahko najdete na spletnem mestu http://www.cisco.com.

Cisco in Nokia z združeno mobilno komunikacijo
Cisco Systems
torek, 13. maj 2008
Podjetji Cisco in Nokia sta objavili, da vse več strank in partnerjev sprejema njuno kombinirano rešitev združene mobilne komunikacije. Mobilna poslovna rešitev Cisca in Nokie prek Ciscovega brezžičnega omrežja Unified Wireless Network povečuje zmogljivosti Ciscovega telefona Unified Internet Protocol (IP) Phone tako, da so te enake pametnim telefonom Nokia serije E. Mobilna poslovna rešitev omogoča uporabnikom brezhibno mobilno doživetje v poslovnem okolju in javnih prenosnih omrežjih.
Več...
 
Države se trudijo doseči vizijo Spleta 2.0
Cisco Systems
ponedeljek, 07. maj 2007
Raziskava, ki je bila opravljena med udeleženci lanskoletnega Cisco Public Sector Summit v Stockholmu, je pokazala da so državni uslužbenci vse prej kot sivi birokrati, saj so navdušeni nad generacijo spletnih storitev »Splet 2.0«, ki spreminja družbo in poslovanje. Raziskava je pokazala, da 23 odstotkom udeleženih predstavlja glavno oviro, ki preprečuje preobrazbo v organizacijah javnega sektorja, pomanjkanje izkušenih zaposlenih.
Več...
 
Cisco razširil ponudbo stikal Catalyst
Cisco Systems
ponedeljek, 05. februar 2007
Video aplikacije oziroma video prek internetnega protokola (IP), IPTV in teleprisotnost na omrežjih univerz pomagajo povečati storilnost ter hkrati zmanjšujejo stroške. Cisco je dal na trg nova stikala Cisco Catalyst, ki zagotavljajo prenos z najvišjo stopnjo zmogljivosti, dosegljivosti, kakovostno storitev in vrhunsko varnost novim storitvam v realnem času.
Več...
 
Cisco prodal več kot 2 milijona usmerjevalnikov ISR
Cisco Systems
sreda, 13. december 2006
Podjetje Cisco Systems je sporočilo, da je po svetu prodalo prek 2 milijona usmerjevalnikov z integriranimi storitvami (ISR) in tako napovedalo pomemben mejnik v svojem obstoju. Poleg tega je Cisco Systems v te usmerjevalnike vpeljal ključne nove tehnologije.
Več...
 
Cisco intenzivneje za mala in srednja podjetja
Cisco Systems
sreda, 06. december 2006
Srečanje partnerjev na forumu Cisco European Channel and SMB Press v Milanu je postreglo z novo iniciativo, programom Unified Communications Accelerator in napovedalo izobraževanje SMB University s 5.000 dni izobraževanja z mentorji. Podjetje Cisco Systems je prikazalo nadaljnji uspeh svojega partnerskega programa SMB Select Partner - število partnerjev se je letos podvojilo in jih je sedaj že preko 2.300.
Več...
 
Cisco prevzema Greenfield Networks
Cisco Systems
četrtek, 23. november 2006
Podjetje Cisco Systems je napovedalo dokončen dogovor o prevzemu podjetja Greenfield Networks iz Kalifornije, ki je bilo doslej v zasebni lasti. Greenfield Networks nudi integrirana vezja ter strojno in programsko opremo, ki so optimizirana za obdelavo ethernetnih paketov, ki omogočajo prihodnjo generacijo storitev Metro Ethernet.
Več...
 
Cisco napovedal prevzem podjetja Orative
Cisco Systems
petek, 03. november 2006
Cisco je napovedal dokončen dogovor o prevzemu podjetja Orative Corp. iz San Joseja v Kaliforniji, ki je v zasebni lasti. Orative je razvil aplikacijo, ki bo Ciscu omogočila razširitev nabora rešitev Unified Communications na mobilne naprave, kot so mobilni in pametni telefoni.
Več...
 
(Tudi) Amsterdam gradi optično omrežje
Cisco Systems
četrtek, 19. oktober 2006
Cilj projekta izgradnje optičnega omrežja, ki bo povezovalo celoten Amsterdam, je ustvariti odprto in na prihodnost pripravljeno komunikacijsko infrastrukturo prek inovativnega javno-zasebnega partnerstva. Gradnja omrežja, ki je že pritegnilo mednarodno pozornost, se bo pričela v četrti Zeeburg, sledile pa bodo Oost/Watergraafsmeer in Osdorp, so sporočili iz podjetja Cisco.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 48

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.