Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodilni svetovni proizvajalec omrežne internetne opreme, ki spreminja način, kako se ljudje povezujemo, komuniciramo in sodelujemo. Več informacij o podjetju Cisco lahko najdete na spletnem mestu http://www.cisco.com.

Nova generacija skladovnih stikal Catalyst 3750
Cisco Systems
petek, 25. april 2003
Podjetje Cisco Systems je najavilo svojo družino skladovnih stikal naslednje generacije, serijo Cisco® Catalyst® 3750 s tehnologijo Cisco StackWiseTM in s tem dvignilo prag na področju skladovnih stikal. Nova serija izdelkov ponuja do sedaj nedosegljivo razpoložljvost skladov stikal in enostavnost uporabe, hkrati pa zagotavlja zmogljovosti gigabitnega Etherneta.
Več...
 
Cisco zaključil izvrstno četrtletje
Cisco Systems
torek, 11. februar 2003
Podjetje Cisco Systems, Inc. je objavilo rezultate poslovanja za drugo četrtletje poslovnega leta 2003, ki se je končalo 25. januarja 2003. Rezultati so odlični in vodstvo je na njih izjemno ponosno.
Več...
 
Cisco Systems prevzema podjetje Psionic Software
Cisco Systems
sreda, 06. november 2002
Podjetje Cisco Systems je najavilo dokončen dogovor o prevzemu zasebnega teksaškega podjetja Psionic Software, Inc., s sedežem v kraju Austin, ZDA. Psionic razvija programsko opremo za zagotavljanje varnosti v omrežjih.
Več...
 
Cisco najavlja cenejšo brezžično opremo
Cisco Systems
četrtek, 31. oktober 2002
Cisco najavlja serijo dostopnih točk v brezžična lokalna omrežja Aironet 1100 za cenejši brezžični internet. Aironet 1100 v eni, razširljivi in cenovno dostopni napravi ponuja zmožnosti namenjene večjim uporabnikom, kot npr. navidezna zasebna omrežja (VLAN), mobilni IP, kakovost storitev (QoS) in nadgradljivost.
Več...
 
Cisco spet nakupuje z lastnimi delnicami
Cisco Systems
ponedeljek, 27. maj 2002
Podjetje Cisco Systems, Inc., je najavilo dokončna dogovora za prevzem zasebnega podjetja Hammerhead Networks iz Massachusettsa in podjetja Navarro Networks iz Teksasa. Programske rešitve podjetja Hammerhead Networks bodo dodatno okrepile Ciscov vodilni nabor opreme za združevanje IP prometa.
Več...
 
Cisco Systems posluje spet bolje
Cisco Systems
torek, 14. maj 2002
Podjetje Cisco Systems Inc., vodilni proizvajalec omrežnih rešitev za internet, je objavilo rezultate poslovanja za 3. četrtletje poslovnega leta 2002, ki se je končalo 27. aprila 2002. “Zelo smo zadovoljni z rezultati, doseženimi v tem četrtletju, še posebej s povečanjem dobička za 264% glede na 3. četrtletje preteklega poslovnega leta 2001 in 26% glede na prejšnje četrtletje,” je dejal John Chambers, predsednik in izvšni direktor podjetja Cisco Systems.
Več...
 
Ciscova orodja za »spam«...
Cisco Systems
petek, 22. marec 2002
Podjetje Cisco Systems je včeraj z elektronskim sporočilom povabilo mnoge slovenske naslovnike na svojo »AVVID turnejo v živo«. Da bi si olajšali delo, so ustvarili t.i. distibucijski seznam, ki danes povzroča težave mnogim poštnim strežnikom v Sloveniji...
Več...
 
Equant najavlja storitve globalne IP telefonije
Cisco Systems
torek, 19. marec 2002
Equant je predstavil globalno IP telefonijo, ki je plod intenzivnega večmesečnega dela raziskovalnih in razvojnih skupin Cisca in Equanta, ki so s skupnim delom pripravile rešitev, temelječo na Ciscovih mnogostoritvenih usmerjevalnikih, arhitekturi AVVID in Ciscovem sistemu IP telefonije, so sporočili iz Cisca.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 48

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.