Si.mobil


Simobil za ugodnejše pogovore v tujini
Si.mobil
torek, 02. junij 2009
Si.mobil je nadgradil ponudbo gostovanj v tujini. Novosti, ki bodo uporabnikom omogočale dolge pogovore v tujini, začnejo veljati z jutrišnjim dnem. Nova tarifa SVET bo v tujini omogočala klice na ravni domačih tarif, k čemur se prišteje strošek vzpostavitve posameznega klica.
Več...
 
Storitev 090 tudi za Si.mobilove uporabnike
Si.mobil
petek, 19. december 2008

Si.mobilovi uporabniki lahko odslej kličejo na komercialno številko 090 Telekoma Slovenije. Z novo ponudbo družba Si.mobil svojim uporabnikom omogoča dostop do različnih 090 komercialnih storitev.

Si.mobil je uvedel dodatne varnostne mehanizme pri klicih na 090 številke, da bi tako zavaroval svoje uporabnike pred možnimi zlorabami in jim omogočil nadzor nad porabo.

Več...
 
Zame same ničle, ali končno enotna cena?
Si.mobil
torek, 04. november 2008
S paketi ZAME bo uporabnik lahko komuniciral z ostalimi Si.mobilovimi uporabniki ali celo z vsemi slovenskimi uporabniki telefonije za 0 evrovSi.mobil je danes predstavil novo ponudbo tudi za njihove naročnike, starejše od 3 let.... pardon 30 let.  Pod sloganom "Si predstavljate življenje brez ničel", so predstavili zasebnim uporabnikom namenjene prenovljene pakete SMART z najnižjo mesečno naročnino in novi paketi ZAME, ki omogočajo klice in SMS-e po 0 evrov, brezskrbno uporabo mobilnega telefona in predvidljivost mesečnih stroškov. Kar je Mobitel nakazal s paketi Povezani in je bilo moč razumeti kot odgovor na ponudbo Tuš mobilovih paketov s količino vključenega prometa, je Si.mobil pripeljal do skrajnosti, ki je  uporabniku najbolj preprosto razumljiva. Toliko na mesec plačam, porabim pa kolikor utegnem...
Več...
 
Si.mobilov ORTO BERI za mlade
Si.mobil
ponedeljek, 06. oktober 2008
Mlajši od 31 let lahko od danes naprej sklenejo naročniško razmerje na ORTO BERI paket ob nakupu dlančnika BlackBerrySi.mobil je za mlade pripravil nov naročniški paket ORTO BERI, ki poleg klicev in SMS-ov želijo mobilno komunicirati tudi preko e-pošte, uporabljati programe za spletno klepetanje in se družiti v spletnih skupnostih. Naročniški paket ORTO BERI omogoča uporabo storitve BlackBerry ter s tem e-pošto in dostop do interneta, poleg tega pa še klice v Si.mobilovem omrežju po 0 evrov, SMS-e po 0 evrov, vključenega 100 MB podatkov, klice v ostala mobilna in stacionarna omrežja v Sloveniji po 0,10 evra na minuto in MMS-i po 0,10 evra.
Več...
 
Novosti na portalu Vodafone live!
Si.mobil
ponedeljek, 23. junij 2008
Uporabnikom portala Vodafone live! je letos ponovno na voljo sklop koristnih počitniških informacij. Na enem mestu so zbrane informacije o Hrvaški, povezane s poletjem, počitnicami, morjem in zabavo. Poleg poletnih novosti Si.mobil svojim uporabnikom ponuja prenovljeni sklop Igre in tudi enostaven dostop do spletne skupnosti Facebook prek portala Vodafone live. Člani spletne skupnosti Facebook tako lahko prek svojih mobilnih telefonov osvežujejo svoj status, pregledujejo in nalagajo fotografije, pošiljajo in prebirajo sporočila, sprejemajo in pošiljajo povabila idr.
Več...
 
Si.mobil se je odel v (poslovno) črno
Si.mobil
petek, 06. junij 2008
Družba Si.mobil je danes na novinarski konferenci predstavila prenovljeno blagovno znamko. Odslej se bo na trgu predstavljala pod samostojno blagovno znamko Si.mobil (Vodafone ne bo več del korporativne podobe), ki je usmerjena k uporabniku, izraža profesionalnost in vrednost za denar - zaznamuje jo črno ozadje s krogi. Črna bi utegnila simbolizirati tudi poslovne izkaze družbe, ki se vedno bolj pišejo v črnih in ne več rdečih številkah. Družba Si.mobil ohranja partnerstvo z Vodafonom in bo na slovenskem trgu še naprej nudila uveljavljene globalne izdelke in storitve.
Več...
 
Novi direktor Finančnega sektorja družbe Si.mobil d.d.
Si.mobil
ponedeljek, 02. junij 2008
Vodenje Finančnega sektorja v družbi Si.mobil, ki zajema oddelke kontrolinga, računovodstva ter izterjav in preprečevanja zlorab, bo z junijem prevzel Boštjan Škufca Zaveršek. Boštjan bo neposredno odgovoren članu uprave Milanu Zaletelu, ki je poleg finančnega in pravnega področja odgovoren tudi za tehniko.
Več...
 
Si.mobil do 60 odstotkov cenejša gostovanja in konec Eurocall-a
Si.mobil
nedelja, 01. junij 2008
Družba Si.mobil bo 1. junija 2008 znižala cene za uporabo pogovornih in podatkovnih storitev v tujini. Si.mobil bo vsem svojim uporabnikom predčasno znižal ceno evrotarife do 10 odstotkov. Uporabnikom, ki gostujejo v državah Evropske unije, na Hrvaškem, v BiH in v Švici, bo na voljo enostavna možnost zakupa 30 minut pogovorov za ceno 10 evrov, kar predstavlja najnižjo povprečno ceno gostovanja.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 195

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.